sobota 30. října 2010

Volejbal: Volejbalová soutěž v Šanově


Náš volejbalový oddíl VC Božice se přihlásil do soutěže konané v krásné sportovní hale v Šanově. Hraje se od konce října 2010 a zde je několik řádků k dosavadnímu průběhu a taky naše výsledky. 
Turnaj se hraje za účasti šesti smíšených mužstev a v každém týmu musí byt vždy nejméně dvě zástupkyně něžného pohlaví. Hrát by se mělo systémem každý s každým a čtyřkolově, takže bychom měli celkově odehrát dvacet zápasů.
Do prvního zápasu 28.10. jsme nastoupili proti týmu "Staříci Hrušovany" a přestože jsme podali bojovný výkon, odešli jsme poraženi 3 : 0 na sety. V sobotním zápase jsme se utkali s týmem Vrbovce a i když byl náš soupeř o dost mladší, podařilo se nám zvítězit 3 : 2. Zápas jsme rozjeli velice dobře a rychle jsme se ujali vedení 2 : 0. Soupeř se ale nevzdal a vyrovnal na 2 : 2. Poslední set se hrál jen do patnácti vítězných míčů a nám se podařilo jej po dramatické koncovce vyhrát 16 : 14. Náš tým hrál ve složení Martina Šperková, Marcela Suchánková, Pepa Zapletal, Sláva Šperka, Tony a David "Šlégr" Švestka. 

                                                                     Karel Hala (dnes nehrající kapitán)

Žádné komentáře:

Okomentovat