neděle 31. října 2010

Život kolem nás

 Do této rubriky budete moci psát komentáře, které se nehodí k žádnému aktuálně otištěnému tématu. Takže stačí napsat komentář pod tento článek a my jej sem "propustíme". Můžete sem posílat i pozvánky na akce.

Ladislav Nevrkla

6 komentářů:

  1. V rubrice Podnikání na Znojemsku na http://znojemsky.denik.cz/serialy/klic-v-bozicich-doji-kravy-robot-astronaut-.html, je rozhovor s jednatelem Mléčné farmy Božice Ing. Markem Klíčem o činnosti rodinné zemědělské farmy Klíčových a moderních technologiích v chovu skotu, zvláště o holandském plně automatickém robotovi Astronaut na dojení krav.
    Rozhovor určitě vyšel i v tištěné verzi Znojemského deníku Rovnost.
    Ladislav Nevrkla

    OdpovědětVymazat
  2. Zpráva ze Znojemského týdne ze dne 1.11.2010
    V Božicích slavili Den stromů
    Více než stovka školáků vysadila 22.10.2010 nedaleko řeky Jevišovky u cesty ze Zámlýní do Božic 37 sazenic dubů vypěstovaných v NP Podyjí. Na "pracovní" oslavě Dne stromů se kromě Ekoporadny při Správě NP Podyjí a 114 dětí 1.-5. ročníku ZŠ podílel i Obecní úřad Božice.
    Více též na http://www.nppodyji.cz/oslavili-jsme-den-stromu

    OdpovědětVymazat
  3. Družstvo božických vinařů zve všechny milovníky vína na OCHUTNÁVKU MLADÝCH VÍN. Ochutnávka se koná v pátek 12.11.2010 v klubovně na hřišti, začátek je v 17.00 hodin, vstupné 80,- Kč (zahrnuje degustaci vín).
    Srdečně zvou božičtí vinaři !

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavá diskuze je k přečtení na webu http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=627602 pod názvem Revír Božice u Znojma

    OdpovědětVymazat
  5. Víte, že v současné době je v Božicích 28 nemovitostí v exekuci? Více na http://www.exekuce24.cz/exekuce/nahled/8885/, ale informace nejsou zadarmo.

    OdpovědětVymazat
  6. An z 17.11.2010 19:56 -o většině exekucí vím, některé jsem zjistil kuriozně na úřední desce soudu, když jsem čekal na zpožděné jednání. Dokud nejde nemovitost do dražby, tak to ještě není nic extra. Nemovitosti v dražbě jsou na portaldrazeb.cz a zdarma.

    OdpovědětVymazat