středa 28. září 2011

Pes: nebezpečí ve dne v noci

Není to zase až tak dávno, kdy se i na těchto stránkách v diskuzním fóru řešily problémy s volně pobíhajícími psy.
Případ, který se nedávno stal u sousedů v Boroticích však ukazuje, že je třeba skutečně třeba razantních opatření, která by nejen zamezila volnému (byť i neúmyslnému) pohybu těchto čtyřnohých přátel, ale současně byla i důrazným napomenutím majitelům, kteří si pořídí nebezpečné plemeno, často známých bojových psů, a když dojde k nepříjemnosti (nechci napsat i možné tragédii), tak se diví!
Při návratu domů z místního kulturního stánku byl na ulici napaden 50ti letý občan. Zoubky volně pobíhajícího pitbulla se mu pevně zakously do holého lýtka a přivodily mu vážnou újmu na zdraví. Vzhledem k tomu, že se pejskovi posléze podařilo zákeřným způsobem pokousat i člena policejní hlídky, který sepisoval protokol se zraněným mužem, bude mít případ zcela určitě dohru.
Použité fotografie jsou ilustrační.




                                                                                                               Ladislav Nevrkla

4 komentáře:

  1. Volně pobíhat psy, kteří útočí na kolemjdoucí je možno vidět u domu pana S. před žel. stanicí. I když nejde o žádné trhače, určitě není nikomu příjemné, když se na něj vyřítí.

    OdpovědětVymazat
  2. Klidně můžeme jmenovat, že se jedná o psiska pana Sedláře! Že by to nikomu nevadilo? nebo že by tam obecní pikap nezajel na kontrolu?

    OdpovědětVymazat
  3. Třeba by také stálo za dotaz, kde vykonávají nájemníci pana Sedláře, kteří lezou do svého podnájmu pouze oknem svoje tělesné potřeby! Že by do jamky před domem? Ať žije čistota, ale chudáci sousedé.

    OdpovědětVymazat
  4. at si taky za sportujou ne ??

    OdpovědětVymazat