úterý 25. října 2011

Problém: Kudy? Jen tudy!

Máme v naší obci několik nešťastně řešených míst. Dvě nejkřiklavější jsou na fotografiích.

Asi nemusím říkat, v čem je problém. Řada řidičů by mohla vyprávět, jak se s těmito zábradlími "potkala" a jak dopadly karoserie jejich vozidel. Prosím i za ně ( i za sebe): nedalo by se s tím něco dělat? Zvlášť s tím nepovedeným "beranidlem" u hřiště!
                                                                                      Ladislav Nevrkla



2 komentáře:

  1. I po čtyřech měsících po uveřejnění kritického článku se zábradlí u hřiště nachází ve stejné poloze! Kritika nepadla na úrodnou půdu a přece stačilo k nápravě tak málo. Kolik odpovědných lidí kolem za tu dobu projelo a prošlo? Asi dost, ale nestalo se nic. A podobných nedokonalostí máme po obcí mnohem více, jejich náprava by byla rychlá a laciná.Ale asi jsme si na tyto nedostatky zvykli a už je nevidíme, i když ne všichni. Třeba jsou to podle někoho malichernosti, ale detaily dělají věci dokonalými. /pepř/

    OdpovědětVymazat
  2. Milý "pepři" ono je to ještě horší. Dnes jsem šel kolem a všiml jsem si, že zábradlí je ještě víc ohnuté do příkopy. Já bych je však nerovnal, ale vyndal a opravil! Zábradlí je špatné od samého počátku a jeho konce velmi nebezpečné v obou směrech. Taky nevím, že to nikomu nevadí, přitom tudy proj(e)de hodně odpovědných osob. Asi jim to fakt nevadí. Je to malichernost a Jarek s Lidkou už si plechy dávno opravili, tak co ... (lan)

    OdpovědětVymazat