pondělí 23. ledna 2012

Drobnosti sportovní a jiné

Stále se něco děje, akorát my o tom mnohdy ani nevíme. Přímo v Božicích se kromě plesů, karnevalu a fašanku nechystá, pokud vím, nic. Přesto je řada našich lidí aktivní a účastní se akcí jinde.

Tak třeba několik fotbalistů z Božic, Mackovic a Práčí vytvořilo celek "Nefotbalisti" a hraje ve druhé skupině (ze čtyř) na zimním halovém turnaji v Šanově. Hráli i v neděli 22.1.2012, s jakým výsledkem nevím.
Taky hasiči rozjeli svou zimní sportovní ligu. Sobotní fotbalový turnaj v břežanské sportovní hale skončil vítězstvím SDH Mackovice, v jehož barvách hrál minimálně jeden aktivní fotbalista Božic. Jejich soupeři byli mj. Břežany, Šanov či Borotice (ti skončili poslední).
Soutěžně momentálně hrají naši florbalisti - Panteři Božice, jejich výsledky můžete sledovat na nových webových stránkách. Dostat se na ně můžete přes výběr: http://www.fbcpanthersbozice.cz/vyber-tymu nebo přímo: A-tým http://www.fbcpanthersbozice.cz/ a žáci http://pantherszaci.webnode.cz/ .
Bídná zima občas zazlobí a hlavně noční vítr z neděle na pondělí nás docela pozlobil, neboť nám "vyhodil" pouliční osvětlení. Zato náš sněhulák přes noc víceméně roztál a zbyla z něho jenom smutná základna.
                                                                                             Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat