sobota 21. ledna 2012

My se ptáme PROČ?

My se ptáme proč a očekáváme samozřejmě nějakou reakci. Nemusí být nutně na tomto webu, může kolovat mezi lidmi nebo třeba tradičně zaujme některého ze zastupitelů.

Tato nová rubrika si neklade za cíl dávat jasné odpovědi, pouze bude klást otázky, které zajímají lidi z Božic a oni se s nimi na mě obrátí. A já - jak zase trefně říká jiný zastupitel - jako známý "rýpal" (a Štír k tomu), budu tyto otázky občanů na tomto webu tlumočit. Nic víc, nic míň. Bude to taková otevřená názorová aréna.
Takže tady máme otázku číslo jedna (je z dnešního dne): Proč nebyla Štěpánská zábava v Božicích?
Jak to loni (prosinec 2011) bylo s přípravou a nekonáním Štěpánské zábavy, nevím. Vím jenom, že tato akce být měla, nějak se připravovala (pořadatelé fotbalisti), hrát měli tuším Freebandi, ale nakonec z akce na poslední chvíli sešlo.
Vidím v pořádání kulturních a jiných společenských akcí jeden základní problém: V Božicích nám léta chybí pravidla pro pořádání těchto akcí a hlavně tady dlouho chybí člověk, který by tyto akce koordinoval. Toť úkol pro současnou radnici a zastupitelstvo. Život si žádá nějaké řešení, současný stav je nevyhovující. Každá změna, každé opatření bude určitě k lepšímu. Ať se na sebe ti, kterých se to týká, nemusí mračit!

                                                                                              Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat