pondělí 13. srpna 2012

Fotbalová pozvánka: Božice - IE Znojmo B

Budu se snažit, abych vždy před následujícím zápasem uvedl i základní informace o soupeři i loňském utkání. Dnes tedy představuji IE Znojmo B, našeho nedělního soupeře.
Zápas Hostan OP: Božice IE Znojmo „B“ NE 19.08. 16:30 Richter Coufal, Lössel

Dorost hraje venku:
Hostěradice Božice SO 18.08. 16:30 Urban


Zápas žáků byl na žádost soupeře (Tasovic) odložen.
----------------------------------------------------------
Utkání s IE Znojmo B patří k těm nejtěžším a v loňské sezóně se nám na podzim zápas doma vydařil - uhráli jsme remízu 0:0 (viz http://probozice.blogspot.cz/2011/10/fotbal-pohledny-zapas-bohuzel-bez.html ). Jen pro zajímavost - hráli jsme v sestavě: Jaroslav Lukáč - Zdeněk Chrenovský, Patrik Šotkovský, David Švejdík - Pavel Michalovič - Aleš Žák, Jiří Kubíček, Jan Kudlička, Marian Vávra - Pavel Ležák, Jaromír Jandásek. Na lavičce: Ivo Urban, Petr Procházka, Jiří Himal, Petr Horký.
Sestava Božic na podzim 2012 bude asi podstatně jiná. Porovnat můžete po víkendu.
Letošní start  v Hostan OP se "Ajce" asi nevydařil podle přání, ale podle Zpravodaje OFS to byl velmi dobrý a zajímavý zápas - viz:

IE Znojmo B-Mor. Krumlov B 4:5 (1:3). Souboj rezervních mužstev přinesl kvalitní fotbal okořeněný brankami. V první půli měli převahu domácí, nedokázali však své šance proměňovat. Hosté jim byli příkladem v produktivitě, rychlé protiútoky dovedli úspěšně zakončit. Druhý poločas nabídl divákům velké drama, když domácí stačili vyrovnat stav na 3:3 a pak ještě na 4:4, ale na pátý gól už odpověď nenašli. Za Znojmo se střelecky prosadili Milan Samek, Šperl, Jan Samek a Černý, za Krumlov dal dva góly Houdek, po jednom Adamík a Laml, jeden vstřelil domácí Doválel do vlastní sítě.

Na webu IE Znojmo B - viz: http://www.ieznojmo.cz/index.php/component/content/1198?task=view je chronologický přehled utkání a slova trenéra, která přebírám: J. Ludvík - Naprosto zbytečně ztracené utkání. Dopředu jsme si vytvářeli obrovské množství šancí, jenom Černý byl 4x sám před brankářem, ale bohužel v koncovce jsme se i přes 4 vstřelené branky neuvěřitelně trápili. Hosté se soustředili na zahuštění prostoru před svým vápnem a na rychlé protiútoky, které jsme jim darovali svými naivnímu chybami. Druhou půli jsme je pustili k naší bráně jen díky rohovým kopům, ale bohužel to jim stačilo k vítězství.

IE B hrálo v sestavě: Mucha-Zach,Doválel,Kubošný,Čech-Dušek(46'Samek J.),Mössmer,Samek M.,Bálka(58'Soukup) - Černý, Šperl(62'Dufek).

                                                           Ladislav Nevrkla

2 komentáře:

  1. Dobrý den,může mi vedení odpovědět,proč už u nás nechytá Ivoš z Hrušovan.

    OdpovědětVymazat
  2. Nový trenér si přivedl nového brankáře.

    OdpovědětVymazat