sobota 6. října 2012

Fotbal prvního říjnového víkendu

Už v sobotu 6.10.2012 začal bohatý fotbalový víkend v Božicích. O jeho úvod se postarali naši dorostenci a dlužno říci, že nás spíše zklamali.
První půlku, kterou jsem neviděl, jsme měli ve své moci a brankami Romana Šoba v 5´ a Adama "Čagina" Egnera v 19´ jsme vedli 2:0. Jak jsem zjistil dodatečně, byl prý střelcem naší první branky Sláva Urban, bohužel, rozhodující je to, co si zapíše rozhodčí!
 Druhá půlka to byl "lesk a bída kurtizán" v našem podání. Šancí jsme měli přehršel a klidně jsme mohli vést 6:0. Jenže: hra na sebe, neschopnost našich rozvinout nějakou slušnou, pohlednou souvislou akci, řada chyb v defenzívě vedly nakonec k tomu, že jsme nejen dostali kontaktní gól v 67´ od  Tomáše Vacka, ale nakonec došlo v 88´ i k vyrovnání z kopačky Dominika Halačky. V závěru znervózněl i hlavní sudí a tak jak padla 90´, pískl konec, což se našim hráčům ale vůbec nelíbilo.
A tak nejpotěšitelnější z celého zápasu byl pohled na naši lavičku, kde pracovně zaneprázdněného Mariana zastoupil Michal Topolčan a působil zde velmi profesionálně. To je můj názor.

V neděli ráno hraje přípravka, po obědě žáci a o půl čtvrté vyzveme Dynamo Oleksovice! Však všichni víme.

                                           Ladislav Nevrkla

4 komentáře:

  1. První gól dával opravdu Roman Šob a ne Sláva

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dík za upřesnění. Romanovi gól samozřejmě přeju :-)! (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší hráč -> Adam Čagy Egner. Jednoznačně nejlepší výkon.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas, chtěl jsem to taky připsat! (lan)

    OdpovědětVymazat