neděle 20. dubna 2014

Fotbal: Žáci poprvé na našem hřišti - a hned vítězně! (akt.28.4.)

Vlevo nahoře: Kročilová Pavlína, Kročil Marek, Zapletal
Ondřej, Balcar Matěj, Beníček Roman, Jiří Kubíček

vlevo dole: Horáček Radek, Jandásek Štěpán,
Škrabal Jaroslav, Dokoupil Martin

ležící: Rapčan Bohdan
Náš tým hrající pod hlavičkou Božice - Mackovice vedený Jirkou Kubíčkem se letos poprvé představil na našem hřišti. Všechno to bylo dojednané tak narychlo, že jsme o tom prakticky nevěděli, a tak nebylo otevřené ani občerstvení.
Božice-Mackovice - Litobratřice-Jiřice 4:3 (1:0).
Zápas jsme výborně začali a záhy jsme vedli 1:0. Jenže pak se to trošku zadrhlo a v průběhu druhé půle nabrali hosté na obrátkách a vyjádřili svou herní převahu i vstřelenými brankami. Jenže Jirka burcoval své svěřence tak, až skoro přišel o hlas! AS vyplatilo se. Nejenže jsme vyrovnali, ale těsně před koncem jsme Ondrou Zapletalem vstřelili i vítězný gól. "Taková haluz" rozhodla o našem vítězství: Ondra pálil, míč se otřel o domácího obránce a skončil v síti překvapeného gólmana. To se stane i v Lize mistrů!
Naše branky: Ondřej Zapletal 2x, Roman Beníček, Matěj Balcar.


                             (lan)









9 komentářů:

  1. Chci napsat něco k našemu hřišti jak některé děti co tam nemají vubec co dělat je zamčené přelézají plot šahají na věci docela dost drahé a rodičum je to uplně jedno.Jen kdyby měli platit něco co by jejich děti poškodily to by se jim asi také nelíbilo.R.O.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá R.O. zajímalo by mě kdo pod tímto trapným názvem se podepisuje a není ani tak slušný se podepsat celým jménem. Ten den moji dceru a 2 děti seřvala z okna jedna slečna takže mě napadá,že to sem psala ona. Pokud vím tak dětem jsem řekla, že tam nesmí a žádný plot by nepřelézaly kdyby je tam někdo nezamčel. A pokud vím tak hřiště není tvé tak se nestarej po čem ti je prd.

      Vymazat
    2. Žádné R.O. anonym jsem nepsala, a ano na děti jsem hýkla,aby nerozkopávaly lajny a nevytahovaly praporky.Druhý den se měl hrát fotbal,tak aby to chlapi nemuseli zbytečně znovu lajnovat.Což jsem ti i řekla a tys to dětem vysvětlila.A tím to pro mně haslo.Anonymy nepíšu,není to můj styl a už vůbec ne bez čárek ve větě.Příště stačí jen ťuknout na dveře a optat se ;-) Bohumila Topolčanová

      Vymazat
  2. Jo a jinak kluci jsou dobří za vyhru.

    OdpovědětVymazat
  3. Děti lezly sem a tam kdyby to bylo jen že je někdo zamkne tak lezou jednou.A dělají docela neplechu a to mužou byt v altánku nebo za školou na hřišti.Né kde se to zamyká

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víte co,starejte se o sebe,když se neumíte podepsat. Jakou neplechu? Se proberte a jděte se pást jinam :-) Dékuji

      Vymazat
  4. Ve čtvrtek 24.4. se od 8 h hraje na hřišti školní turnaj v rámci McDonald´s Cupu. Kdo může, přijďte povzbudit naše hráče. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Upřesním, že se hraje od 8:30 h a píská náš starý známý Jozef Števica. Docela mě mrzí, že musím tou dobou už odjíždět.(lan)

    OdpovědětVymazat
  6. OFS: DK: 141/13 C1A1802 Hostěradice - Božice Dne: 19.04.2014 - - Hostěradice Nenastoupení mužstva k utkání ( dorost )
    Rozhodnutí DK: Peněžitá pokuta 500 Kč 25 20.04.2014 Pokuta i poplatek za projednání ve výši 50 Kč, dle čl. 26/1 RS bude odečten ze soutěžní zálohy

    OdpovědětVymazat