sobota 13. prosince 2014

Hej, fotbalisti, co děláte?

Už dlouho jsme nic neslyšeli o božickém fotbalu a tak jsme taky nic nepsali. Zhodnocení podzimní sezóny udělám, až vyjde takové oficiální na stránkách OFS a Znojemska, což bude asi nejbližší úterý.
Když jsem před týdnem kráčel v pátek v podvečer do božické osvěžovny na jedno, stála venku početná skupinka mladých fotbalistů se svým kapitánem po skončení pravidelného odpoledního fotbálku na umělce za školou. Myslím, že dobrá parta, vtipkovali a vyhlíželi kroužící skupinky Mikulášových družin. Ani se, kluci, nebáli :-)! Strach z pekelníku rozhodně neměli.
Prosinec mají skutečně naši organizovaní fotbalisté volný, na své si přijdou fotbalisti rekreační. U číšníků hostince U Kudličků už přibývá na startovní listině jmen obou týmů, jak Křídlovic, tak Božic, a tak se přesně na Štědrý den kolem poledne utkají na umělce poprvé a v úterý 30.12.2014 ve 13 h podruhé. Minimálně z toho silvestrovského se určitě dočkáte malé fotoreportáže (jako už po několik let předtím). Kdo si chce připomenout několik posledních ročníků, může se podívat v hostinci U Kudličků na nástěnku.
Vedení našeho vedoucího týmu III. B tř. zvažuje nejoptimálnější formy přípravy na jarní část. Vlastně jsou jen dvě možnosti: buď účast na zimním turnaji v Hrušovanech n. Jev., nebo řada přípravných zápasů s vybranými týmy. Něco se už rýsuje, ale oficiální program ještě zveřejněn nebyl. Každopádně se i v zimním období hrát bude. Chceme přece i na jaře hrát dobrý fotbal, udržet si skalní fandy a přilákat do hlediště i další milovníky kulatého nesmyslu. Jo, a chceme samozřejmě udržet i místo, na němž přezimujeme. Že nevíte, které to je? No přece prima!
                                             (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat