úterý 30. prosince 2014

Koho byste pozvali na panáka?

V našem nejlepším společenském týdeníku, časopisu REFLEX, vychází letos pravidelná anketa Koho byste pozvali tento týden na panáka, v níž známé osobnosti vyjadřují svůj názor na dění kolem sebe.
Zvou vesměs osobnosti, jichž si váží a s nimiž se třeba někde oficiálně setkali, nebo je něčím zaujaly a oni zatím neměli příležitost s nimi chvilku postát, posedět, pohovořit či popít. Do posledního čísla roku 2014 pak Reflex připravil velkou anketu SUPERPANÁK!, v níž 100 českých osobností odpovídá v unikátní anketě na otázku Koho bychom za uplynulý rok nejraději pozvali na skleničku a co mu řekli?
Čestné místo tam vedle vítězného prezidenta Miloše Zemana, získal i božický rodák Petr Fučík. Na superpanáka by ho pozvala šéfredaktorka časopisu Gurmet Darina Křivánková. Doslova napsala, že "Toho panáka bych si s ním ráda dala u něj v kuchyni a doufala bych, že budu moct aspoň chvíli sledovat, jak čaruje s rybami." Myslím, že i my v Božicích bychom rádi jednou viděli Petra čarovat s rybami. Třeba se to v roce 2015 podaří!?
A propos: Koho vy byste pozvali na panáka nebo dokonce na superpanáka?

            (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat