neděle 17. ledna 2016

Kulečník: Do turnaje už zasáhli všichni účastníci (akt.17.1.)

Nedělní podvečer trošku upravuje aktuální výsledky. Díky zprávám na tomto webu byl opraven jeden výsledek a před chvílí jsem si telefonicky zjišťoval výsledek dnešního dramatického souboje Vasil - Tonic.


Koncem tohoto týdne se do letošního ročníku Turnaje v kulečníku konečně zapojili všichni přihlášení hráči. Odehrané zápasy jsou zatím pořádně trošku nerovnoměrně rozloženy, přesto zůstává vývoj turnaje zajímavý a ještě zdaleka není nic rozhodnuto.

Minule jsem psal, že do turnaje vstoupil jeden z favoritů Karel, našemu okruhu známý jako "Sparta" a koncem týdne se připojil i loňský vítěz Vasil. Oba dva zatím hrají v tréninkovém tempu a ani drobná úvodní škobrtnutí je nemůžou rozhodit. Jak přiznávají, tágo drželi naposledy při loňském turnaji a chvilku jim tudíž bude trvat, než "si budou konečně rozumět se svou puškou", tak jak pravil legendární stopař Sam Hawkens ve filmu Old Shatterhand.

Už jen jediný zápas má v základní části odehrát Broňa (známý taky pod přezdívkou Koblih). Má hrát s Karlem a nezakrývá, že by se mu moc hodilo získat jeho skalp. V případě Vasila se mu to povedlo ...
Po devíti vítězných zápasech mají za sebou Jara a Luděk, osm Mistr. Tady už se zdá, že je o postupu do dalšího kola jasno ...

A výsledek zápasu Vasil - Tonic? Po boji 2:1 pro Vasila.

               (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat