pátek 12. února 2016

Vítězem základní části turnaje v kulečníku je Jara

Ve středu v podvečer se v přímém souboji dvou zatím nejúspěšnějších hráčů rozhodlo o vítězi základní části letošního ročníku turnaje v kulečníku v Hostinci u Kudličků. Jara jasně přehrál Vasila 2:0 a získal tak letos "Starostův pohár" pro vítěze základní části turnaje se ziskem 24 bodů.


Vasilovi patří 2. místo (22 bodů), ze třetího místa postupuje dále Luděk a čtvrtý skončil Jiří. O tomto pořadí rozhodl vzájemný zápas, oba získali 20 bodů. Do dalších bojů přímo postoupí ještě hráči na 5. a 6. místě. O ně bojují Mistr s 18 body (již dohrál a postup má jistý), Marián se 16 body (též již dohrál) a Karel se 14 body, ale dvěma zápasy k dobru (s Honzou a Tonikem). Po víkendu již bude jasno.
Hráči na 7. - 10. místě si to rozdají o dvě postupová místa. Kdo to bude, ukáže až konečná tabulka. Šanci mají všichni 14tibodoví: Fuk, Ivan, Laba, Karel (když oba své zbývající zápasy prohraje) a Honza (když porazí Karla). Že tomu moc nerozumíte, tak se přijďte přesvědčit na vlastní oči třeba v pátek, kdy se navíc točí "Znojmo" (neplést s Hostanem!!!).

                  (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat