sobota 13. února 2016

Zloději vnikají do objektů s technikou (akt.)

Na právě uplývající týden nebudou dobře vzpomínat ve dvou obcích znojemského okresu. V obou případech zde došlo ke krádežím strojů a zařízení, které - bohužel - najdou svého uplatnění zcela bez problémů. Objektem jedné z krádeží se stal dvůr obecního úřadu v nedalekých Dyjákovicích.


K první krádeži došlo v severozápadní části našeho okresu, kde nezvaný host násilně vnikl do objektu zemědělského družstva  a ukradl z tamních dílen prakticky vše. Navíc toto "zboží" naložil na zde stojící přívěsný vozík a ten zapojil za automobil zaparkovaný tamtéž. Takto vybavený areál opustil, jenom za sebou posléze stáhl vrata ... Nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel.
V Dyjákovicích přišel obecní úřad o teru s příslušenstvím. Zloděj pravděpodobně cílil na malého John Deera, ten však je momentálně kvůli závadě v servisu ... Ani tady nikdo nic neviděl, ani neslyšel. "My máme zatažené žaluzie!"
Průjezd kruhovým objezdem u Mackovic se v sobotu odpoledne nepovedl traktoristovi s fekálem. A já si nejdřív říkal, že ti traktoristi dneska už neví, kde a jak by orali. A on to byl pozůstatek po fekálu. Ještěže traktor zůstal na silnici.

                    (lan)

1 komentář:

  1. Ukradené auto bylo objeveno ohořelé u Drnholce a vozík za auto mezi vinohrady za Božicemi.

    OdpovědětVymazat