středa 17. ledna 2018

Dopravní nehody (akt.17.1.)

Úterní sněžení a teploty lehce pod nulou jsou na silnicích patrné více než je zdrávo. Jedna z nehod se stala blízko kruháku Čejkovice-Mackovice. Nehody pokračovaly i ve středu po ránu a dopoledne. Jedna se stala v Boroticích.



Za pět minut jedna se za kruhákem ve směru na Čejkovice "vokotilo" osobní auto na střechu. Jestli je řidič zvyklý najíždět do kruháku na středové kostky a udělal to i dneska, tak měl smůlu ... Auto skončilo na střeše a přivoláni byli hasiči i rychlá. Jestli tam jeli i naši, nevím.

Už před polednem se potkali dva náklaďáci na silnici 397 mezi křižovatkou se státní silnicí a Mackovicemi. Kolem 15 hodiny už by měl být provoz normální. Na místo vyrazila jenom policie, nehoda byla bez zranění.

A do třetice se střetla dodávka s náklaďákem na silnici z Miroslavi do Hostěradic. I tato nehoda byla bez zranění.

Tak jezděme opatrně, na jižní Moravě je vyhlášená sněhová kalamita.

A nehody v našem okolí pokračují i ve středu 17.1.2018. Už ráno, ve čtvrt na sedm havarovalo osobní auto u oleksovické křižovatky. Je to nehoda se zraněním, auto se převrátilo.

Před desátou 17.1. došlo k dopravní nehodě v Boroticích. Do kontaktu se tam dostala náklaďák a osobák. policie dodává, že nehoda byla bez zranění a úniku kapalin.

        (lan)

Středa 17.1. nehoda na státní u Oleksovic




4 komentáře:

  1. SDH Božice k nehodám nejezdí,nemáme dostatečné kvalifikace a zařazení

    OdpovědětVymazat
  2. Drobné kolize nebo skoro kolize se odehrály včera i v Božicích a o jedné naproti Kozí hůrce v Boroticích jsem taky něco zaslechl. Byl to jen lehký průjezd příkopem a k tomu se nikdo nevolá.

    OdpovědětVymazat
  3. Smrtí cyklisty, který jel ve čtvrtek 18.1. v podvečer po silnici I/53 nedaleko Miroslavi, skončila jeho srážka s autem. Řidič od nehody ujel. Policie žádá o pomoc svědky nehody.

    OdpovědětVymazat
  4. Srážka dvou osobních aut uzavřela v sobotu 20.1. kolem šesté hodiny večerní úsek státní silnice ze Znojma směrem na Lechovice nedaleko bantické křižovatky. Jedno z aut zůstalo stát napříč a zablokovalo silnici. Do příjezdu policistů, kteří nehodu musí zdokumentovat, bude silnice zavřená. V místě se tvořily kolony. Oba zraněné řidiče si převzali do své péče záchranáři.

    OdpovědětVymazat