sobota 5. ledna 2019

Poštovní schránka, to není nějaká lecjaká věc ...

Já nevím, jestli se to děje jen tak, nebo se mi před očima odvíjejí nečekané případy. Vracím se z hasičské valné hromady, proti mě dva malí kluci. Jeden na kole, druhý vedle něho poskakoval pěšky. Najednou vidím a slyším bum, prásk a kluk jedoucí dosud na kole leží na zemi. Hlavou narazil do poškozené poštovní schránky!!!


Schránka na zdi bývalé pošty byla umístěná od nepaměti, dnes si nejsem jistý, jestli je umístěná ve vhodné výšce. Nějaký silák si na ní vybíjel svůj adrenalin a pravé strany ji téměř vyrazil z hmoždinek. Možná včera, možná před týdnem, možná bůhvíkdy....
Budova momentálně působí velmi odpudivě a já vlastně ani nevím, jestli s ní obec v roce 2019 začne něco dělat??? Každopádně je umístění poštovní schránky právě zde velmi diskutabilní a je vlastně otázkou, jestli je zde vůbec nutné. Dohromady nikdo tady nebydlí, že by k ní senioři z blízkého Domova běhali s dopisy, silně pochybuji, a tak to bude chtít nějaké rozhodnutí a nějaké opatření. Každopádně velmi rychlé, nejlépe ještě dnes.

                      (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat