neděle 30. června 2019

Hodovní fotbal: Fanynky to daly na penalty

Fanynky se vezou na vlně božické
fotbalové eufórie...
Božické fanynky to je letošní fenomén Božic, kteří naši borci vnímají velmi dobře a před hodovním fotbálkem ocenili růží pro každou jednu z fotbalových děvčat. O výsledek nešlo, ale dlužno podotknout, že do vedení šly Fanynky. Mirča to napálila bez respektu!



Nekompromisní neúplatný sudí Paťa pochytil všechny móresy moderního fotbalu, penaltu nařídil podle vlastního uvážení zcela bez diskuze s kýmkoliv, k dalšímu spornému momentu si vyžádal video a rozhodl si stejně podle svého, no a nakonec nešetřil ani kartami. Už předem vytypovanému hráči... Jako bychom to nedávno už někde viděli (pro věci neznalé napovím: ve Chvalovicích, přátelé, ve Chvalovicích!).
O výsledku zápasu rozhodly penalty. Ty jsem nefotil, anžto jsem se tou dobou ze hřiště vzdálil, ale důvěryhodné zdroje mi prozradily, že to na penalty bylo 10:4 pro Fanynky. Zcela po zásluze.

V utkání chyběly některé tradiční opory jako Mistr, který na včerejší zábavě povyskočil - a koleno je v háji! Viděli jsme řadu pěkných fotbalových momentů, kvalitní zpracování na prsou i Pumpidův slalom (to už hrál v barvách Fanynek)... Taky nás diváky zaujalo, když jeden z týmů vítal hlavního sudího polibky! To se nevidí ani v Lize mistrů!
           (lan)














































Žádné komentáře:

Okomentovat