neděle 30. června 2019

Hodovní předtančení velké chasy: Tanec na výborné písničky (dopl. 3.7.)

Zatímco u malé chasy vím, kdo stál v pozadí, u té velké to vlastně ani nevím! Zaujaly mě však letošní písničky, na něž naše hodová chasa zatančila. Co víc: Nebyl jsem určitě sám, kdo si aspoň kousky melodiích nezazpíval se sborem!

Stárci Kuba s Jitkou přivedly taneční páry na parket chvíli po malé chase a my diváci jsme pokračovali plynule ve výborné hodové náladě. Pod pergolami bylo velmi slušně zaplněno. Na 37°C ve stínu to byl dneska i od návštěvníků dobrý počin, kterého jistě nelitovali.
Zábava potom pokračovala s oblíbeným Duem Dreams nebo u baru. Nechal jsem si natočit speciální "gladiátorský" speciál značky Kozel! Byl výborně natočený i vychlazený. Kdo umí, umí a Tonic nezapřel letité zkušeností s paní pípou!
Sobotní zábava prý začala trošku se zpožděním, protože kapele odešly zesilovače nebo něco jiného z aparatury. Pak však se pokračovalo až do rána a kolem půlnoci se musely nosit židle, nebylo kam si sednout! Dneska bude na konci zábavy vráceno "hodovní právo" panu starostovi. Ten tak musí vydržet až do konce nedělních hodů. A hodová chasa vlastně taky ...

                          (lan)

A přidávám sem i odkazy na videa, jež jsem obdržel:
předtančení a půlnoční překvapeni.

https://www.youtube.com/watch?v=o6343UsqjB0&feature=youtu.be

https://youtu.be/6LqhjYzLX0M














































































Pár momentek po předtančení:







Žádné komentáře:

Okomentovat