neděle 9. října 2011

Administrátor: Problémy s diskuzními příspěvky

Protože mi dnes řada našich čtenářů sdělila, že píše do diskuze, postupují podle návodu, odešlou příspěvek, ale on se neobjeví, píšu nějakou radu, jak se s tím vypořádat.

Dělám to zcela výjimečně, že diskuzní příspěvek "nepustím". Zcela zásadně se jedná vždy o anonym. Každý příspěvek, který přijde a nemá zlobný nebo agresivní charakter, dám publikovat. Sám jsem se však přesvědčil, že s odesíláním jsou problémy. Proto když máte pocit (bývá oprávněný), že jste dali odeslat, ale příspěvek zmizel, tak mi ho pošlete jako normální poštu na "probozice@centrum.cz" a já ho do diskuze vložím! Taky to pošlete v případě, že se během dne váš příspěvek v diskuzi neobjeví. Je to signál, že asi nedošel. Bohužel oproti našemu původnímu webu www.probozice.wz.cz, který byl autorským dílem mého staršího syna Ládi, je tento web "běžným", bohužel i s problémy, které momentálně komentuji. Ale neklesejme na mysli, snad se vše v dobré obrátí, podobně jako se to obrátilo v naší obci právě před rokem.
A rád bych poděkoval všem, kteří naše stránky již 5 let sledují (malé výročí uplynulo 23.9.2011), zvlášť děkuji těm, kteří píšou i příspěvky nebo mi pošlou podněty, která já průběžně zpracovávám. Všechno to děláme "Pro Božice lepší a krásnější".
                                                                                              Ladislav Nevrkla

2 komentáře:

  1. Pro nezájem občanů se ruší akce Travesti Show, která se měla uskutečnit v sobotu 22. 10. 2011 v sále KD v Božicích. Vstupné bude vráceno v předprodeji u pí Ludmily Škrabalové.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Nevrklo děkuji za vysvětlení,už jsem se s diskusními příspěvky vypořádala jde to.Anna L.

    OdpovědětVymazat