úterý 11. září 2012

Hostan Cup 2012 zahajuje dívčí kopanou (akt.)

V pátek 7.9.2012 bude ve 14 hodin na stadionu 1. SC Znojmo v Husových sadech zahájen letošní ročník fotbalového turnaje pořádaného v rámci akce Hostan Cup 2012. Úvodní zápasy budou patřit mladým fotbalistkám.
Mezi nominovanými hráčkami je i třináctiletá Ilona Němečková z Božic. Sraz děvčat se koná ve 13.30 h na tribuně znojemského stadionu a děvčata jsou na turnaj omluvena ze školního vyučování. S výsledky turnaje vás seznámíme na těchto webových stránkách.
                                (lan)
Ze zprávy OFS: OFS Znojmo uspořádal již druhé setkání děvčat, která hrají fotbal v žákovských soutěžích na okrese. Představily se v něm téměř tři desítky účastnic. V zápase starších dívek (ročníky 1996-1999), žluté porazily modré výsledkem 9:5, za vítězky se čtyřikrát trefila Stašková, třikrát Němečková a dvakrát Cahová, za poražené třikrát Hovězová a dvakrát Kotlánová.
OFS Znojmo se snaží pro fotbalistky pořádat reprezentační utkání v rámci kraje po vzoru turnajů 11 a 12letých chlapců, očekává, že najde odezvu i v jiných okresech.
Foto je též z webu OFS.









2 komentáře:

  1. Ilona Němečková se v zápase starších dívek trefila do branky soupeřek 3x a přispěla tak výrazně k vítězství Žlutých nad Modrými 9:5. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky z reprezentačního srazu dívek najdete na webu OFS http://www.ofsznojmo.cz. (lan)

    OdpovědětVymazat