čtvrtek 31. července 2014

Kontejnery na novém, nová silnice zhutňuje podklad

Žaba, žehlička a vím já, jaké pojmy je slyšet na staveništi nové komunikace v Prelátově ulici (oficiálně od roku 1950 v Gottwaldově ulici, v budoucnu v ulici, která dostane takové jméno, jaké si budou její obyvatelé přát!). Položila se "nová voda", řeší se nejlepší a nejschůdnější způsob odvodnění. Věru, není to v této ulici jednoduché, když veškeré možnosti řešení vedou přes soukromé pozemky. Nezbývá než trpělivě jednat s vlastníky!
Zato nová odstavná plocha pro kontejnery na místě bývalé Dubovy hospody je již dokončená a na 90% slouží. Těch 10% představuje speciální kontejner na bílé sklo. Ten bude přestěhován, až jej firma vyprázdní. Jinak bychom mohli mít na vozovce skelné jezero! Svoje místo změnil i speciální kontejner na oděvy a obuv u prodejny Coopu v Českých Křídlovicích. Tak snad teď už to bude OK.
                                                           Ladislav Nevrkla




2 komentáře:

  1. Vodárenská akciová společnost a.s., divize Znojmo bude ve dnech 11. – 21. 8. 2014 provádět odečty vodoměrů. Žádáme občany, aby vodoměry zpřístupnili, příp. nechali na dveřích lístek se stavem vodoměru. Stav vodoměru lze také zaslat přímo na e-mail: klimova@vaszn.cz nebo telefonicky nahlásit na tel.: 515 282 558.

    OdpovědětVymazat