úterý 15. července 2014

Na turnaji v Mackovicích (akt.+foto)

Tradičního fotbalového turnaje v Mackovicích, který se pořádá jako Memoriál bývalých hráčů Mackovických kohoutů Zdeňka Kroutilíka a Zdeňka Andrýska, se v sobotu 12.7.2014 zúčastnili také fotbalisti Božic.
Božice nastoupily v sestavě: Robin Šotkovský - Roman Šob, Zdeněk Chrenovský, Martin Topolčan, Dalibor Tomášek - Martin Zedníček, Petr Procházka, Michal Švéda, Vojta Maruštík, Michal Topolčan - Honza Szabó, Michal Hrubý (čerstvý otec syna Tadeáše, blahopřejeme :-)!), Radek Šob, Sláva Urban, Jakub Šafránek, Petr Krupica.

V prvním zápase hrály Božice s Hraběticemi a prohrály 0:1. V našem útoku nastoupila dvojice Michal Hrubý - Honza Szabó.
Tím jsme se stali účastníky zápasu o 3. místo. Naším soupeřem byly domácí Mackovice. V našem útoku nastoupila nová dorostenecká dvojice Jakub Šafránek, Petr Krupica. Jak zápas dopadl a jak skončil celý turnaj doplním, až zase budu něco vědět.
K průběhu turnaje jsem obdržel následující zpravodajství:
Celý turnaj začal dopoledním turnajem mladších žáků, v němž naše mužstvo Božice/Mackovice po výhře 5:4 nad Troskotovicemi a po prohře 0:12 s Litobratřicemi obsadilo 2. místo.
V úvodním zápase turnaje mužů se střetly domácí Mackovice s Béda Teamem Přerov. Zápas skončil 1:1, na pokutové kopy zvítězil Béda team 2:3. Poté prohrály Božice s Hraběticemi 0:1. V zápase o 3. místo porazily Mackovice Božice 5:2 a ve finále zdolaly Hrabětice Béda team 7:2, čímž se staly vítězem letošního ročníku fotbalového turnaje. Kdo dal naše branky se mi zjistit zatím nepodařilo.

                                            (lan)


Tak kterýpak zbyl na nás?

4 komentáře:

  1. Je pravda,že jsme skončili poslední?

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda,že jsme skončili poslední?

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pravda hlavně že se zůčastnili naši frajeři :) A trochu oslavili narození syna jednoho z hráčů,taťko velká gratulace :)

    OdpovědětVymazat
  4. V sobotu 19.7.2014 v 15 h bude sehráno přátelské fotbalové utkání "starých pánů" mikroregionu Hrušovanska s rakouským týmem. Hraje se v Hrušovanech n. Jev. a velmi početné zastoupení by v týmu Hrušovanska měly mít Božice. My se určitě pojedeme podívat, ale auto už mám plné (toto je vzkaz pro Milana H., s nímž počítám). (lan).

    OdpovědětVymazat