sobota 6. června 2015

Dorost naposledy doma

Musím sebekriticky přiznat, že letos jsem byl na utkání dorostu poprvé. Protože mě ale minule dorostenci v dresu mužů velmi příjemně překvapili, řekl jsem si, že vše napravím aspoň účastí na jejich posledním domácím utkání.
Dorost: Božice - Oleksovice 3:1 (2:1)
V nelidském tropickém vedru jsem však na utkání vydržel pouze poločas. Bufet totiž zůstal dnes bohužel zavřený! A tak jsme my diváci o poločase odešli. První půlka však přinesla docela zajímavý průběh utkání a bylo se na co dívat. Úvodní "ťukes" zakončili hosté povedeným bejkem v 9´a oleksovický útočník zakončil své sólo bez zaváhání. Prohrávali jsme 0:1.
Postupně jsme ale získali územní převahu a tu jsme do konce poločasu vyjádřili i brankově. Krásnou brankou vyrovnal na 1:1 v 17´ Sláva Urban. Krásně po zemi k tyči v několika metrů. V 21´ lízla horní břevno pěkná střela levačkou Michala Švédy. Dvakrát se poté vyznamenal náš gólman Robin. Nejdříve ve 34´ vytáhl bravurně míč na roh a ve 40´ díky své soustředěnosti vyboxoval výborně kopnutý trestňák. Taky Ondra Zapletal výborným zákrokem v 36´ zabránil nejhoršímu.
Když už se zdálo, že se do konce půlky nic nestane a naše pozornost ochabla, využil skrumáže před oleksovickou brankou náš záložník Tomáš Tóth a gólem do šatny nás poslal do vedení 1:2.
Jak zápas dopadl přidám zítra, až dostanu zprávu od vedoucího týmu Jiřího Čady.
Takže:
Božice - Oleksovice   3:1  (2:1)
branky: Sláva Urban, Tomáš Tóth, Roman Šob - Širůček


Naše sestava: Robin Šotkovský - Ondra Zapletal, Roman Šob, Lukáš Svoboda - Tomáš Tóth - Vojta Maruštík, Honza Kreuzwieser ("Kulda"), Michal Švéda, Petr Tóth (střídal Kuba Šafránek) - Radek Šob ("Messi"), Sláva Urban. Na lavičce ještě Dominik Čada a Jiří Čada ml. 
Vedení týmu: Jiří Čada, Martin Topolčan a Roman Šob st.


                    (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat