čtvrtek 25. června 2015

Pouťové atrakce na božické krojované hody. Svezeme se na Hali Gali!

Hali Gali ještě složené ...
Po mnoha letech si v Božicích užijeme kvalitních pouťových atrakcí! Letošní jubilejní dvacáté petropavlovské krojované hody v  Božicích budou doplněny i kvalitními pouťovými atrakcemi. Umístěny jsou na prostranství před kulturním domem.
Kromě tradiční střelnice s nádhernými krepovými růžemi na špejlích a možná opičkou na letecké gumě si užijeme dětských houpaček (jen pro silné žaludky), malého kolotoče, autodromu pro řidiče-amatéry a atrakce, na níž jsem v životě nebyl: Hali Gali!
Všechny atrakce by měly být k dispozici již v pátek v rámci oslav 790 let obce Božice. A tak se nedočkaví návštěvníci  povozí nejen s Ivanem ve vláčku (zadarmo!), ale i na pouťových atrakcích (za přijatelnou pouťovou sumičku) před kulturákem. V neděli pak bude k dispozici i cukrová vata a další pouťové pochutiny! Tak nezapomeňte přijít.
Na hřišti budou v sobotu i v neděli k vidění kvalitní fotbaly. Hasiči, kteří celou zimu poctivě trénovali v tělocvičně, vyzvou k souboji muže božického Áčka, kteří se právě probojovali do okresního přeboru. Asi to bude vyrovnaný zápas .... V neděli si to rozdají Křídlovice s Božicemi. Pokud nastoupí v barvách Křídlovic starosta s místostarostou, stává se tento tým mírným favoritem. Zkušený trenér Petr Fiala určitě namíchá s přítomných Křídlováků kvalitní koktejl. Jen aby si ho hráči Křídlovic nedali už před zápasem. Vlastně to ani moc nevadí, a Koblih má již svou pojízdnou ordinaci určitě připravenou! ....

                   (lan)
Houpačky ....

Hali Gali v akci ...

Žádné komentáře:

Okomentovat