úterý 23. června 2015

Oslavy 790 let obce Božice

V pátek 26.6.2015 se koná další z akcí pořádaných k 790. výročí založení obce. Součástí odpoledního a podvečerního programu je jízda vláčkem po obci, beseda, výstavy a společenský program v sále kulturního domu od 18 hodin.
Celý program k nahlédnutí zde.
                        (lan)


4 komentáře:

  1. To je najednou neskutečné "rozšoupnutí".... Aspoň se povozíme, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Je to jedna z řady akcí, kterými se v roce 2015 790. výročí založení obce připomene. Dvě, které tam můžeme započítat, už má obec za sebou: Božice - moje krajina, velice zdařilá akce s bohatou účastí i diskuzí občanů; a taky nedávná rovněž velice zdařila a hojně navštívená (i mnoha rodáky) akce k 60 letům božického fotbalu. Další akce se připravují do druhé poloviny roku 2015. Všechny uvedené akce se dokumentují a publikují, takže z toho na konci roku bude pěkná kronika obce o životě v roce 2015. (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem v tom chvatu nenapsal Alej života. Taky velmi záslužná a zdařilá akce v roce 790. výročí trvání obce. Nemluvě o obnovení a udržování tradic (třeba hrkání). (lan)

      Vymazat
  3. Rád bych požádal všechny, kteří mají jakýkoliv dotaz k programu a dalším akcím, jež se v Božicích budou konat v souvislosti se 790. výročím trvání obce, aby se obraceli na obecní úřad Božice a na pořadatele jednotlivých akcí. (lan)

    OdpovědětVymazat