úterý 30. června 2015

Fotbal: Fotbalisté Božic v číslech. Jak hráli na jaře 2015?

Eufórie z konečného vítězství ve III.B třídě pomalu utichá, před námi jsou hodovní srandafotbálky a v pátek 10.7.2015 se naši muži sejdou pod vedením trenéra Broňka Juřici a s jednou posilou na svém prvním tréninku.
Ohlédnout se však sluší i za právě skončenou sezonou a trošičku provést nějakou rekapitulaci. Tak jako po podzimu jsem si pohrál s přehledem účasti hráčů v zápasech a s úspěšnými střelci.
Pořadí: 1. Božice 26 25 5 1 79:20  65
Nejdříve tedy účast. Na jaře ani jednou nechyběli: gólman Michal Hrubý, nový bek Kuba Rambousek, několikaletý bek Zdeněk Chrenovský a předstoper Roman Šob. A ani jednou nechyl hrající trenér První velký dík.
Kvůli zranění, nemoci, práci anebo stopce po vyloučení chyběli jedinkrát: záložník Honza Kudlička (nedávat kapitána, moc mluví), útočník Honza Szabó a náš nejlepší střelec jara útočník Pavel Ležák - Lopík! Pochvala číslo dvě.
Nejlepší střelci:
Jaro: 12 - Ležák, 7 - Egner, 6 - Kudlička, 5 - Szabó, 4 - Rambousek
Penalty: Kopali jsme celkem 6 penalt, 5 jsme proměnili (4x Kuba Rambousek, jednou Petr Procházka), jednu - v posledním zápase proti Vlasaticím - nedal Kuba Rambousek)
Hattrik se na jaře nepovedl nikomu, po dvou brankách v utkání dali: Pavel Ležák proti Horním Kounicím B, proti Břežanům a proti Vlasaticím, Evžen Egner proti Petrovicím a Jiřicím, Honza Kudlička proti Vlasaticím a Honza Szabó proti Petrovicím.

Celá sezóna:
17 - Evžen Egner, Pavel Ležák
13 - Jan Kudlička
8 - David Švejdík
7 - Jan Szabó
4 - Jakub Rambousek
3 - Michal Topolčan,
2 - Martin Zedníček, Jakub Zifčák
1 - Jaromír Jandásek, Bronislav Horáček, Vojtech Maruštík, Petr Procházka, Vlastimil Urban, vlastní (Litobratřice)

Na jaře se v barvách našeho týmu objevilo aspoň na pár minut 25 hráčů! Stejně jako na podzim.
Ve všech zápasech soutěže nastoupili Michal Hrubý a Roman Šob. Minimum vynechávek měli Zdeněk Chrenovský (1x), Honza Kudlička (2x) a trenér Broněk Juřica hned v úvodním zápase.
Zranění vyřadilo na jaře ze hry Davida Švejdíka a v průběhu jara Michala Topolčana.
V barvách mužů se během podzimu i jara ukázala řada dorostenců, což je velký příslib do budoucnosti. Kéž by jim jejich nadšení a nasazení vydrželo co možná nejdéle.
Jestli mě nebo čtenáře ještě něco napadne na doplnění, ozvěte se, doplníme, popř. opravíme.
                             (lan)




Žádné komentáře:

Okomentovat