neděle 28. května 2017

Jako tvůrci hry jsme zklamali

Ve chvíli, kdy v Jevišovicích nastupovali
Kerni, prohrávali jsme s FK B již 1:3
Sobotní zápasy nám nesvědčí, a tak ani zápas proti jednomu z lídrů soutěže z Oblekovic nebyl výjimkou. Svým způsobem utkání připomínalo nedávný souboj s Hrádkem, snad jen s tím rozdílem, že jsme nevyrovnali, ale po neodmávnutém ofsajdu potřetí inkasovali.
OP: Božice - FK Znojmo B 1:3 (1:2). Naši branku dal Kamil Kalina.


Pro naše to byl trošku nešťastný zápas, v němž jsme sice měli územní převahu, lepší držení míče, řadu příležitostí včetně velkého množství rohů, řadu dobrých příležitostí, ale ani ty nejvyloženější (na kopačkách Jary Hrobára) jsme neproměnili v gólovou radost.

Po "malém rohu" jsme šli v 26. minutě do vedení, když centrovaný míč usměrnil do znojemské branky Kamil Kalina. Hosté však za několik minut nejen šťastně vyrovnali tečovaným míčem (o  hlavu jednoho z našich obránců) vyslaným na naši branku Danielem Kubálem (v 30. minutě), ale podobně nečekaně skončil v božické síti i míč z kopačky Milana Samka v 32. minutě po rohovém kopu. Míč šel po rohovém kopu na velké vápno a odtud je nejstarší hráč na hřišti Milan Samek (45 let) poslal "šourákem" k naší bráně. Míč po cestě jemně změnil směr - a šup do naší branky!
O výsledku zápasu rozhodl znojemský brejk v 56. minutě, byť úspěšný střelec Petr Krejčí přebíral míč v ofsajdovém postavení. Praporek asistenta však zůstal dole, a tak byl gól uznán.

Našim hráčům nelze upřít snahu, ale jako tvůrci hry zklamali. Proti zabetonované obraně nejsme stavu nic překvapivého vymyslet, a tak trpíme na hřišti i v na tribuně.
Přivítám jakýkoliv další doplňující komentář, jelikož jsem na utkání nebyl, anžto jsem se oddával rockovému koncertu na Ugarteho náměstí v Jevišovicích a radoval se z vypalovaček starých známých brněnských Kernů, méně známých brněnských rockerů Gate Crashers a hlavně legendy českého rocku skupiny Olympic!

Naše sestava:








Žádné komentáře:

Okomentovat