pátek 14. června 2019

Sezona nám končí až v neděli v podvečer

Nevím sice proč OFS po loňských neblahých zkušenostech nenařídil sehrát poslední kola OP a obou trojek v jeden den a v jeden čas (aspoň ty kolizní zápasy), ale je pozdě nad tím polemizovat. Stalo se, že jeden z adeptů na postup Micmanice hraje svůj poslední zápas v Únanově již v pátek 14.6. v 18 hodin a my jedeme do Chvalovic až v neděli 16.6., abychom zde sehráli náš poslední zápas s místním SK v 17 hodin.
III.A: Chvalovice - Božice A Neděle 16.6.2019, 17 hodin, HR: Fousek


                   (lan)


8 komentářů:

  1. Takze si opet hledate alibi,kdyby nahodou postup nevysel a proto pisete ze nejsou zapasy prvnich dvou tymu ve stejnou dobu?To se bozickemu tymu podoba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobá-nepodobá, to se netýká jenom nás. V okrese jsou taky dva existenční zápasy a taky se nehrají ve stejný čas. A žádné alibi nepotřebujeme, protože pokud bude všechno fungovat jak má, tak si postup vybojujeme! To jistě dobře víte! :-)

      Vymazat
  2. Možná by se autor článku měl přestat věnovat něčemu, o čem nic neví. Jinak by věděl, že páteční termín musí odsouhlasit oba oddily a Micmanice tak vědomě poskytly výhodu Božicím. Místo večného plivání jedovatých slin by si měl uvědomit, že všichni nebudou tancovat tak, jak se U Kudličků píská. Na druhou stranu je to jeho blog, tak ať si píše, co chce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale o tom já vůbec nepolemizuji. Musíte číst pozorněji. :-)

      Vymazat
  3. Unanov B - Micmanice 2:3(1:2). Unanov v 66' vyrovnal a vítězný gol M.padl v 86'!

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím co se tady řeší, pokud má někdo postoupit, tak jsou to Božice, mají lepší a vyrovnanější tým co se kvality týče, viděl jsem jak hrát Božice, tak i Micmanice, Micmanice uměle vytvořený tým, to nedopadne dobře jednoho dne, když nehrají v plné sestavě, tak mají problém. Podotýkám nejsem z Božic a ani Micmanice. Postup si zaslouží Božice a doufám, že v neděli k tomu udělají ten poslední krok na hřišti Chvalovic a vyhrají.Všem přeji pěkný zbytek víkendu ⚽⚽⚽��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Palo, díky za názor. :-) Neřekl bych to lépe a tak přesně a pravdivě. Zítra odpoledne ve Chvalovicích bude jasno. Alea iacta est!

      Vymazat
  5. Jedu se podívat dnes do Chvalovic,doufám, že vše dopadne jak má.

    OdpovědětVymazat