neděle 23. června 2019

Tak jsme první, no a cooo?


Chutný dar od fanynek Božic
Veleúspěšnou fotbalovou sezonu 2018/2019 zakončila sobotní rozlučka pod pergolami na božickém hřišti a taky odpolední účast na fotbalovém turnaji v Jaroslavicích. O krásné zakončení se postarali především fanynky Božic. Světové týmy mají svoje fan cluby, Božice mají svoje fanynky.


Během slavnostního podvečera se vyhlašovali nejlepší hráči obou božických mužských týmů a letos poprvé i nejužitečnější hráč Božic. Fanynky pak setkání pozdravily průvodem a předaly krásné upomínkové předměty. O živáň se postaral Mirek Jandásek a jinak fungovala samoobsluha. Mezi hosty jsme mezi námi přivítali pana Mirka Studénku, bývalého kapitána Radka Pavlíčka a taky naši novou hráčskou akvizici Honzu Mikloška. Rozhovor s ním přineseme již brzy! O hudbu se postaral Pumpido a zábava jistě nekončila brzy. Náš návrat mezi okresní fotbalovou elitu jsme zakončili s úsměvem na rtech a věříme, že tu novou zahájíme podobně.

                (lan)






































































3 komentáře:

  1. Zdravím,jen pár novinek k pravidlům https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fotbal-meni-pravidla-jinak-se-bude-stavet-zed-stridat-a-zmena-je-i-u-penalty-74805?seq-no=1&dop-ab-variant&source=clanky-home&fbclid=IwAR343OdinwacednWt4n6Jy7JlJv28oF07XnB_yIP8SGTLWuRCVQy7udlMj0 Mirek

    OdpovědětVymazat
  2. Božice A již ladí formu na OP. Soupeři už jsou skoro jasní. Určitě to budou Olbramovice a Únanov A a domlouvá se ještě třetí soupeř. Ve hře je např. rakouský Obritz. První přípravný zápas se bude hrát o víkendu 20.-21.7. Jestli u nás nebo v Olbramkách ještě doladíme, stejně jako jestli to bude v sobotu nebo jindy (pátek či neděle). Sledujte tento blog a dozvíte se brzy víc.

    OdpovědětVymazat
  3. www.facebook.com/events/278302333063101/ Jste srdečně zváni .

    OdpovědětVymazat