úterý 17. prosince 2019

Levitující bytost nad Božicemi?

Levitující bytost nad Božicemi?
Na  procházce se psem jsem zahlédl a posléze i vyfotil nějakou záhadnou bytost v dálce. Vypadá to jako muž levitující či stojící na špičkách, nejsem si úplně jist. Tuto bytost jsem spatřil na polích kousek za Božicemi. Posílám foto. KV.


Tak to mi společně s fotografií poslal čtenář z okolní obce.

Mýtické dějiny Božic i jejich okolí jsou v mnoha směrech bohaté na nejednu záhadu. Máme jediný problém, že se zde obyvatelstvo minimálně dvakrát kompletně vyměnilo, a tak se staré a starší dějiny obce dávají dohromady velice složitě.
Z fotografie jsem vytáhl inkriminované místo - a fakt že jo. Je to běžící postava na horizontu pole? Nebo je to klam a přelud? Co si o tom myslíte?

               (lan)




10 komentářů:

  1. Myslím si, že by to mohlo být spojené i s UFO. Přece jenom v roce 1987 tu byl jeden vzdušný incident nad Vranovem i Božicemi, kde figurovali i vojáci z Božic ( viz :h //www.projektzare.cz/nej-pripady-ufo/incident-nad-vranovem/ ), každopádně je to zajímavé téma, a ostatně těmto věcem bych se ohledně historie Božic ani nedivil. Celkově i ta postava má takový nelidský vzhled. Těžko říci.

    OdpovědětVymazat
  2. Někdo si šel zaběhat v terénu a hned je to ufo:-@ chudák :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, šel si zaběhat s ploutvema na nohách a s batohem na zádech. :-)

      Vymazat
  3. No, že bych byl ufon? Člověk nemůže jít ani se psem na procházku.

    OdpovědětVymazat
  4. Jaký ploutve a baťoh? Když tu fotku hodně přibližíte tak je jasný že se vám to nakresli,a navíc je to foceno z dálky...Tak ať se nám ten dotyčný ukáže a podepíše koho lidí považuji za ufona ��

    OdpovědětVymazat
  5. I já jsem tuto postavu vydel v lesich. Ale to už je roky zpět.je to zvláštní, Dvořak

    OdpovědětVymazat
  6. Asi bludný Božičan:-D

    OdpovědětVymazat