úterý 27. září 2022

V sobotu hostíme Újezd u Brna

 


Šanci na první plné body budeme mít v sobotu 1. října, kdy na našem hřišti hostíme tým SK Újezd u Brna. Vše je odvislé od sestavy našeho týmu. Jestli budou pokračovat absence z jakéhokoliv důvodu, asi jenom obtížně zastavíme dosavadní nepříznivý vývoj.


My fanoušci ale věříme, že všechno zlé se může v dobré obrátit.

4 komentáře:

  1. Zdravím Božické fotbalisty vždycky jsem rád sledoval Vaše reporty k zápasům. Chápu že se lépe píše když se vyhrává ale s tím jste asi museli počítat že přijdou v kraji prohry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte plnou pravdu. Reporty jsem psal pravidelně od vítězného tažení v sezoně 2008/2009. A i když přišly i neúspěchy a sestupy, pořád to bylo bojovné a napínavé. Nyní jsme v situaci, kdy je každá rada drahá a já tu nejsem od toho, abych to propíral na veřejnosti. Kádr, zranění i pracovní záležitosti neovlivním a máte pravdu, soupeři v krajské soutěži nás nešetří! I tak věříme v lepší příští a flintu do žita neházíme. :-)

      Vymazat
    2. Tak díky za vysvětlení a přeji Božicím at se zachrání i když to bude asi náročné.

      Vymazat
    3. Občas se k vám zajedu podívat a věřím že se úspěchy dostaví, i když to tak zatím nevypadá podle výsledků. My sme letos nováčci v okrese nedaleko od vás.

      Vymazat