neděle 11. března 2012

Fotbal: Další příprava vítězně

Další přípravný zápas se hrál na hřišti v Banticích. Zápas Prosiměřice - Božice skončil 1:2 (0:1). Za větrného studeného počasí, na nerovném terénu a v pozměněné sestavě jsme podali celkem dobrý výkon a naše zasloužené vítězství mohlo být ještě vyšší.

Obě naše branky byly pohledné. Tu vedoucí dal Marian Vávra střelou z dálky a na 0:2 zvyšoval ve druhé půli po přesné přihrávce do "uličky" Patrik Šotkovský. Dobré brankové příležitosti měl i Honza Kudlička, který šel sám na soupeřovu branku, ale přestřelil, nebo Marian Vávra, který neproměnil vyloženou šanci v další gól a svou střelu poslal vedle branky. Asi největší možnost zvýšit skóre zahodil Tomáš Kudlička, který se postavil na značku pokutového kopu, rozběhl se, namířil - a přestřelil! Domácí snížili až v závěru na přijatelných 1:2.
Jak zdůraznil kouč domácích Jan Kudlička st., nejde ani tak o výsledek, jako o vyzkoušení si různých herních variant. I proto dnes zůstal doma Aleš Žák, který hrál dobře před týdnem v Hrušovanech, vypořádat jsme se museli i s nemocí Jakuba Rambouska, zraněním Pavla Ležáka a omluvenkami Kuby Zifčáka a Davida Švejdíka. Zatím nenastoupili ani Roman Šebela či David Švestka.
Velmi dobře zahrál Michal Topolčan, který se na zápas vyloženě těšil, poprvé v nové sezóně se v sestavě objevil Ivoš Urban v brance, Honza Kudlička v záloze a Jara Jandásek na stoperu.
Další přípravný zápas Miroslav - Božice sehrajeme v neděli 18.3.2012 v 15 hodin v Miroslavi.

                                Ladislav Nevrkla

2 komentáře:

  1. Dobrý večer,slyšel jsem od kluků z Miroslavi,že se bude hrát ten přátelák na umělce v Hrušovanech,ví o tom někdo víc,Milda

    OdpovědětVymazat
  2. Nevíme o tom, jsme pozvaní do Miroslavi. (lan)

    OdpovědětVymazat