neděle 18. listopadu 2012

Božičtí florbalisté pátí v okrese


Po středečním postupu z okrskového kola v Tasovicích jeli naši nejmladší florbalisté bojovat o postup do krajského kola. Ve Znojmě se potkali s dalšími pěti týmy, které si své místo na okresním kole poháru ČFbU 1.-5. tříd vybojovaly ve svých okrskových kolech.

Naším hlavním cílem bylo, aby si tento postup hráči užili a aby dostali ve větší míře (než v Tasovicích) příležitost mladší hráči z týmu. Výsledkový cíl byla alespoň jedna výhra a remíza. A když by se dařilo, tak postup do kraje.
A nutno dodat, že postupové naděje žili po celý turnaj. Hned v prvním zápase naše nejstarší část týmu dokázala rozhodnout zápas proti ZŠ Mládeže. Do této silné skupinky patří i Terezka Holečková, jediná dívka okresního kola.
Poté náš tým získal ještě další body za vítězství nad ZŠ Břežany. Výsledkový cíl naši nejmladší tedy překonali. Ztráta vedení v posledních minutách nad ZŠ Kravsko nakonec naše hráče stála třetí místo. Celkově tak skončili po napínavých dvoudenních bojích pátí v okrese.
Hráči si, alespoň doufám, tento téměř celodenní výlet užili. Velkou váhu má, a to hlavně do budoucích let, že bylo možné v našich utkáních zhlédnout i souboje druháka s páťákem. A mnohdy i vítězné pro naši velmi mladé hráče.
Starší spoluhráči své mladší kamarády v tomto počínání podporovali. Svůj čas na hřišti pak dokázali využít natolik dobře, že se tento věkový rozdíl na výsledku neprojevil.
Gratulace patří tedy všem florbalistům, kteří se tohoto nového poháru zúčastnili. Jak za výsledek, tak za celkové počínání a přístup na hřišti i mimo něj!

Sestava: Burget T., Havlíček J., Hlušek P., (Hoff M.), Holečková T., Horáček R., Jandásek Š., Jedlička M., Kročil M., Povolný V., Rapčan B., Řezáč L., Zoufalý V
.              

Na níže uvedených fotografiích můžete vidět zahájení turnaje, každé odehrané utkání a slíbenou odměnu.
Na stránkách turnaje můžete nalézt profil našeho týmu a výsledky jednotlivých turnajů: http://www.mladeznickyflorbal.cz/2012cfbu
Všechny fotografie z obou turnajů, aktuality a novinky týkající se našeho týmu naleznete na adrese:
http://pantherszaci.webnode.cz

                                                                                     Za tým Fbc Panthers Božice
                                                                                                  Miroslav Fojtík














Žádné komentáře:

Okomentovat