středa 26. února 2014

Praktický lékař MUDr. Olejník upravuje pracovní dobu

Praktický lékař v Božicích MUDr. Mgr. Radoslav Olejník upravuje od 1.3.2014 svoji ordinační dobu. Výrazně rozlišeny jsou hodiny pro akutní ošetření a pro objednání.
                                  (lan)

13 komentářů:

  1. Ta doktorova pracovní doba je dobrej výsměch. Vlastně tu má napevno 7 hodin týdně a když se mu nikdo neobjedná, tak má odpracováno. Jako... řekl bych zlatej Leiser... ehm, že? To se asi načekáme než zdejší niva vyplaví dalšího medika. Asi by to chtělo apelovat na naše minulé a budoucí polonézany (bo kýho šlaka co to na plese tancovali), aby se líp učili, aby nás, místní chromajzli, měl kdo léčit v rozumný pracovní době.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z toho dokrorskýho letáku úplně konsternována! To myslí vážně? A co na to obecní představenstvo?

      Vymazat
    2. Pardon - patří jistě doktorskýho. A vzpomínka na pana doktora Leissera je plně na místě. Taky podepisuji.

      Vymazat
    3. Dobrý den, ničeho se nebojte, ordinační doba zůstává stejná, ale navíc je možnost se ve vyhrazené době tel. objednat na přesný čas a nemusíte poté čekat. A kdo bude objednán má samozřejmě přednost před neobjednanými pacienty. Ti budou muset počkat. R.Olejník

      Vymazat
    4. zapomněl jste podotknout za 30 kč

      Vymazat
  2. Anonymní příspěvek není publikován. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní příspěvek není publikován. (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledem k několika názorům - dotazům požádám pana doktora o upřesnění výkladu nových pravidel při návštěvě ordinace praktického lékaře v Božicích. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Praktický lékař MUDr. Olejník oznamuje, že ve čtvrtek 13. března 2014 nebude ordinovat. (lan)

    OdpovědětVymazat
  6. a pan doktor Olejník dál zůstává v Božicích? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Proč doktor Olejník objednává neakutní pacienty v době, která je vyhrazena pacientům bez objednání? Objednat se dopředu je problém,protože kdykoliv tam voláte,telefon nikdo nebere a není možné se objednat. Jak k tomu přijdou pacienti, kteří tam čekají od sedmi hodin i dvě hodiny a lékař je pak vůbec nevezme, protože nejsou objednaní?Kde to jsme?
    Jak si může doktor dovolit odmítnout pacienta?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to naprosto jednoduché.Prachy a prachy.Při objednání se platí poplatek,navíc pokud se ojednáte tak většinou potřebujete něco potvrdit což vypsání jsou další prachy.Je to podnikání tak jak každé jiné.Peníze dělají zas peníze.

      Vymazat
  8. Praktický lékař MUDr. Olejník oznamuje, že ve středu 21.09.2016 nebude z technických důvodů (vypnutí elektřiny) ordinovat.

    OdpovědětVymazat