neděle 1. února 2015

Fotbal: Vranovice jsme nakonec udělali ... (akt.+foto)

Lopík je připraven ...
Druhý zápas Zimního turnaje Hrušovany n.Jev. 2015 se nám vydařil podstatně lépe než vstupní utkání, a tak povzbuzeni zabíjačkovými pochoutkami a rozcvičení při asistenci u zabíjačky vstoupili do mače razantně.
Naši šanci proměnil Lopík a vedli jsme záhy 1:0. Pak však přišly krizové minuty (zatím nevím jaké) a to tak, že jsme prohrávali dokonce 1:3. Do hry nás dostaly dvě proměněné penalty (Džamp a Prochy) a pak se ke slovu přihlásilo naše nadějné mládí. Do vedení 4:3 jsme šli zásluhou Vojty Maruštíka a na 5:3 zvyšoval Petr "Pepa" Krupica. Ještě jednou se do listiny střelců zapsal Lopík (6:3) a na konečných 7:3 upravil též podruhé Vojta Maruštík.
Jestli zjistím ještě dnes nějaké podrobnosti, doplním.

Božice - Vranovice 7:3 (1:2)
Vedení jsme záhy ztratili po vlastních chybách. Hosté ale postupně odpadli fyzicky, začali faulovat, z čehož byly dvě penalty a nakonec jsme zápas v pohodě dohráli.
Naše sestava byla totožná s tou ze zápasu s Hevlínem, jenom Kubu Zifčáka nahradil v základní sestavě Prochy - Petr "Špacír" Procházka a zahrál si i Cigi. Za připojené foto děkuji Bohunce.

Další zápas hrajeme až v neděli 15.2.2015 v 10 hodin proti Novosedlům B. V jednání je přípravný zápas mimo zimní turnaj. Hrát by se mělo v neděli 8.2.2015 na umělce v Hrušovanech n.Jev. Přesné informace sledujte zde, nejspíš ve čtvrtek večer.
                    (lan)
Honza a Lopík
Gólman Míša je na sebe přísný ...
Jdeme na to ...
                                      




"Pepa" si taky zahrál a dal gól ...

Žádné komentáře:

Okomentovat