sobota 23. září 2017

Božická Benfika přivezla body, ale přišla o kapitána (akt.)

V sobotním utkání zajížděla naše Rezerva do Jaroslavic a po celý zápas si udržovala vedení,které nakonec přetavila i ve výrazné vítězství. Stínem zápasu byla červená pro našeho kapitána Toma.
IV.C: Jaroslavice B - Božice B 2:5 (1:2). O naše góly se podělili: Evžen Egner (2x), Honza Szabó, David Švejdík a Robert Lysák.


Do vedení nás poslal Honza Szabó v 11´, na 0:2 zvyšoval ve 30´ Evžen Egner. Domácí snížili z penalty ve 34´ na 1:2. Vojta vyběhl, útočník se do míče položil, spadl - a byla penalta! Prý hodně přísná. Dlužno podotknout, že domácí dostali šanci na první penaltu už kolem 15´, ale Vojta ji zneškodnil.
 Díky Evženovi (54´) a Džampovi jsme v 59´ vedli už 1:4. Rychlé snížení domácích v 60´ na 2:4 nás trošku rozhodilo. Kapitán Tom v 70´ okomentoval rozhodnutí sudího slovy: "Pískej to pořádně, ty to nevidíš?" a vysloužil si první žlutou. Za deset minut byl jeho projev nespokojenosti s výkonem HR Fouska ostřejší a s hanlivým výrazem: "Co to pískáš, č...ku za nesmysly?!". Dostal hned červenou a šel předčasně do sprch. Opět je třeba dodat, že Tomáš seděl v té době na střídačce a uvedený komentář nesměroval přímo k sudímu, který byl od lavičky vzdálen. I v oslabení navýšil Bojar naše vedení na konečných 2:5.
Zápas byl jasně pod naší kontrolou.

Naše sestava:


1 komentář:

  1. STK se zabývala odloženým utkáním Božice – Štítary z důvodu onemocnění většího počtu hráčů Božic, vzhledem k nedodání potvrzení STK předá věc DK pro nenastoupení družstva Božic k utkání.

    OdpovědětVymazat