čtvrtek 28. září 2017

Účtenkovka jen pro vyvolené? Babišovy triky nebereme

Češi prý rádi sázejí a rádi pokoušejí štěstí v různých slevových akcích. Pamatujeme na nájezdy "šmejdů" v dobách, kdy jsme jim ještě šmejdi neříkali a věřili jsme, že je to všechno poctivé.


Nabízelo se nádobí Zepter, "bezkonkurenční" vysavače za šílené peníze, zaručeně pravé ovčí deky až z Austrálie, zázračné polštáře a další a další nesmysly.
Teď do tohoto ringu vstupuje Babišův a Sobotkův stát a jdou balamutit lidi jakousi "účtenkovkou". Aby to bylo nedostupné pro starší a pokročilé, kam samozřejmě řadím i sebe, loterie se můžeme zúčastnit jenom registrací přes internet nebo mobilní aplikaci. To je pro seniory a obyčejný lid vynikající. Možná je i dobře, že do toho současná vládní garnitura vstupuje takto "sloníma nohama". Porcelán určitě zůstane uchráněn a účtenkovou loterii pošleme tam, kam patří. I s jejími tvůrci.
Ti z vás, kteří se vyjádřili v anketě na tomto blogu, to sdělili naprosto jednoznačně: 65% z vás se účtenkovky nezúčastní, protože nesouhlasí s EET, a dalších 20% se prostě nezapojí. To je vzkaz Andreji Babišovi: Děkujeme,nechceme!

                         (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat