neděle 17. září 2017

V Únanově hrála i přípravka. A Únanov zdolala!

Vítězný pokřik po zápasu s Únanovem
Tento víkend nastoupila v soutěži starších přípravek sk. B v sobotu dopoledne taky naše starší přípravka. Report ze zápasů nám poslal trenér Luboš Ralenovský.


  Nejen A mužstvo zavítá do Únanova. Naši nejmenší fotbalisté tam strávili sobotní dopoledne. V 9:00 h jsme nastoupili proti soupeři ze Suchohrdel. Zápas výsledkově nedopadl dobře. Prohráli jsme 7:0, nicméně všem našim hráčům skláním poklonu za to, že se snažili se soupeřem držet tempo a bojovali do poslední minuty, to vše za trvalého deště.
  V 10:00 na nás nastoupil domácí Únanov. První minuty naznačily, že bychom mohli urvat nějaký bod. To se potvrdilo po příchodu našeho nejlepšího střelce, který byl dopraven z hokejového tréninku a vpadl rovnou do zápasu. Byl to opravdu dobrý tah, který nám velmi pomohl. Marku děkujeme … Z 2:0 jsme otočili zápas na 2:5 a poté nás čekal vítězný pokřik v kapkách deště …
Naše sestava: Vlastík Fňukal, David Myška, Ríša & Valča Ďatkovi, Nikol & Marek Pavelčíkovi, Honzík Benkovič, Kuba Čečil, Šimon Ralenovský, Lucka Kapaňová
Poděkování patří všem hráčům a především našemu dívčímu triu, které svedlo nespočet soubojů proti klukům z obou týmů. V neposlední řadě také rodičům za to, že dorazili v tomto nevlídném počasí na zápasy.
Několik fotek z posledního zápasu …

                                                                                                                                Luboš Ralenovský​

A střelci branek v zápase Únanov - Břežany/Božice 2:5












Žádné komentáře:

Okomentovat