pátek 30. března 2018

Starostův pohár vítězi základní části předán


Starostův pohár právě předáván...
Nebylo vhodnější příležitosti k slavnostnímu ceremoniálu, než jaký nabídl podvečer na Zelený čtvrtek v Hostinci u Kudličků. Dostavili se všichni hlavní aktéři a tak mohl starosta Karel Hala předat pořádný až po hrdlo plný pohár vítězi základní části letošního turnaje v kulečníku Jaromíru Jandáskovi.


Drobné ceny trojici nejlepších - Jarovi, Luďovi a Ludwovi - předal taky editor tohoto blogu ProBožice. Atmosféra na sále i nálada všech, kteří včera zavítali "na Zelené" byla "1A". Zelené mizelo v našich útrobách rychlostí blesku a ti, co si na ně přišli až během zralého večera, taky možná "ostrouhali mrkvičku"! Ale jak říkal ve středu v Show Jana Krause herec Miroslav Etzler: Mrkvička je nejlepší náhražkou piva! Než ji pokoušete, máte po chuti! :-)
Přišli mezi nás i svátečnější návštěvníci a nebylo člověka, který by seděl nebo stál sám! Když vyrazíte do dobré společnosti (a je prakticky jedno, do které), vždycky najdete nějakou spřízněnou duši a nikdo nemusí být sám nebo se cítit nesvůj, když jde někam poprvé nebo jednou čas... A k vidění byl i pěkný sportovní výkon!
Během velikonočních svátků máme možnost pročistit hlavu procházkou krásnou božickou přírodou (třeba dneska na Velký pátek k Božickému rybníku nebo k Hraběcí studánce), zajít na fotbal na Bílou sobotu (určitě zajímavý mač s Hostimí - můj synovec Libor jistě promine, ale fandit budu našim a tři body určitě zůstanou v Božicích!), na Boží hod velikonoční zajít do božického kulturáku na Božický košt a během Červeného pondělí se z toho všeho dostat obchůzkou s tatarem, žílou či pomlázkou.

                 (lan)

Ještě něco pro média...

...i se všemi cenami

...dostal taky Luďa za 2. místo

"Tu nemám!...a má radost

Ludwa asi pojede někam s Čedokem (asi do Bulharska?)

...a má taky radost!



A dobře se bavili i návštěvníci



...kteří shlédli i pěkný sportovní výkon

Tak zase za rok na Zelený čtvrtek!


Žádné komentáře:

Okomentovat