sobota 8. června 2019

Jdeme do čela III.A

Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem na víkendovém pobytu četl průběžné a za hodinu konečné výsledky dnešních zápasů III.A. My jsme rozdrtili Břežanské havrany, zatímco favorizované Micky se protrápily proti deseti a v závěru devíti obětavcům z Chvalovic k bídné remíze.
III.A: Božice A - Břežany 14:0 (11:0). Naše branky: 4x Lopík, 3x Honza Sz., 2x Čudl a Ludwa, po jedné Džamp, KaKa a Karlík.
Foto ze zápasu tentokrát nebude a detaily zjistím až zítra. Leda by někdo něco připsal do diskuze.
 (lan)

Tabulka:
1. Božice A    102:24  60
2. Micmanice  92:24  59

Příští neděli jedeme do Chvalovic... Víme,co chceme a víme, jak toho dosáhneme. Chce to čistou hlavu a 100% zodpovědný výkon. Máme na to!!! Kluci, my vám věříme.

                  (lan)

5 komentářů:

  1. K dnešku jen tolik, že bych pochválil poradatelskou službu za obětavost a obsluhu hostí během zápasu. Gólman hostí, si vysloužil obrovské ovace za bravurně chycenou penaltu, kopnutou pumpidem. A teď valíme společně popřát Tonicovi ke 40 narozeninám!
    PS : chyběl komentátor..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonicovi na dálku taky připijím Jackem a věřím, že v nové sezóně bude opět s fanouškovskou šálou mezi námi.

      Vymazat
    2. Štěstí,které potěšilo a zvedlo trochu sebevědomí do zbytku zápasu, všem zúčastněným děkuji, jak Břežanským hráčům, kteří to obětování zvládli až do konce zápasu, tak i Božicím přeji postup do okresu, ať se jim tam daří.

      Vymazat
  2. Tak koukám,že se stal malý zázrak! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. kluci hráli dobře,věřím že postup už nepustí a urvou to pro sebe Mirek

    OdpovědětVymazat