úterý 11. června 2019

Protesty pokračují v úterý 11. června i ve Znojmě. Máme se dobře, ale nejsme spokojení

Spolek Milion chvilek pro demokracii pokračuje v protestních akcích v úterý 11. června v 18:30 h na více 250 místech v celém Česku. Ve Znojmě se sejdeme tradičně u morového sloupu na Masarykově náměstí.

Babišovi voliči a stoupenci se ptají: Proč? Proč někdo protestuje? Vždyť se máme dobře jako nikdy v historii.
 Na to je prostá a jednoduchá odpověď formulovaná v duchu bonmotu Miloše Zemana: Máme se materiálně dobře, ale nejsme spokojení. Lidskou spokojenost neuplatíte ani dráhou zadarmo, ani zvyšováním důchodů (taky tam brzo zamířím), ani koblihami, ani zázračným hledáním miliónů - tu na Velkou cenu v Brně, tu na sociální služby, ani vykopnutím neschopných ministrů za ANO. I proto jsme na náměstích.
A není pravda, že Babiše podporují hlavně lidé 60+! Je nás hodně, kteří jsme ho nikdy nepodporovali a nepodporujeme ho ani dnes, ani zítra.
                        (lan)

Z protibabišovské demonstrace ve Znojmě v úterý 28. května:




2 komentáře:

  1. A co bude pak? Co bude když Babiš rezignuje?...Budou volby, a kdo myslíte, že je vyhraje? Myslíte, že se z ničehož nic vynoří "Mirci Dušínové" české politiky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babiš nerezignuje, bohužel. Jeho kůži by mu i hroch záviděl a jeho voliči by mu nejspíš odpustili i veřejnou vraždu novorozeněte. I tak však mají protesty smysl. H.Koledova

      Vymazat