sobota 2. května 2020

Problém: Ostře pravoúhlá zatáčka!

Náklaďák už to "střihl" přes roh
S radostným očekáváním jsme sledovali, jak rychle vzniká asfaltová komunikace s pojezdovým chodníkem v nové ulici Za Školou. Dočkali jsme se. Dokonce před termínem. Tento týden dokonce pokročily i terénní úpravy a byly odstraněny betonové sloupky s podezdívkou.


Až tato činnost odhalila v plné nahotě problém, který byl patrný už před zahájením stavebních prací, totiž, že největším problémem této komunikace bude vyřešení pravoúhlé zatáčky u vinohradu. Nejen že zde vzniká problém, pokud někdo zastaví před vnějším domem v oné zátočině, ale na druhé straně (na vnitřním oblouku u Kafkových) je pro každé větší vozidlo, dodávkou počínaje) problém tuto zatáčku vybrat. Prostě a jednoduše to zde každý řidič "střihne" v menším úhlu "přes trávu".
A tak zbývá otázka: nešlo zde naprojektovat tvar silnice trošku jinak?

P.S. Šel jsem se sem podívat dnes dopoledne a viděl jsem jasné stopy většího vozidla, které volilo výše uvedenou zkratku přes roh! Ještěže zde nakonec nevede původně plánovaný chodník, to by tady šlo občas o život.

Publ.30.4.2020
                                                           (lan)

Určitě to šlo naprojektovat trošku jinak....

Nádhera.....

Ouvej!!!!!

Jak říkal major Terazky: Popíliť, všetko popíliť!" Myslím tím
křoviska a starou nefunkční sociálku

Pěkné!!!

2 komentáře:

  1. Máte pravdu v pátek tudy projel kamoin s návěsem, zatáčku střihl přes obrubníky aniž by si nadjel, asi řidič začátečník....

    OdpovědětVymazat
  2. oprava-ten kamion projel ve čtvrtek

    OdpovědětVymazat