neděle 31. května 2020

Jsou fotbalisti i fanoušci vyhladovělí?

Momentky z aktuálních fotbalových
Hrušovan n. Jev.
Koronavirová pauze už je minulostí a fotbal pozvolna ožívá. Je to zatím takové mátožné a tak trochu jako "hudba z Marsu", ale co bychom si po téměř tříměsíční nucené pauze asi tak představovali?


Sleduji kromě božického fotbalu i to, co se děje jinde, zvláště ve Znojmě a v Hrušovanech. A zatímco z Hrušovan mám docela dobrý pocit spočívající v upřímnosti a nefalšovanosti jejich úsilí o návrat do podstatně vyšších fotbalových pater, než ve kterých se momentálně nacházejí, s 1. SC Znojmo FK je to složitější.

Facebookové komentáře naznačují, že oba týmy již vklouzly do přípravných zápasů a chtějí toho v červnu stihnout co nejvíc.... Znojmo bych ani nekomentoval, ale na hrušovanském facebooku jsem našel info, že 27. května 1 . SC ZNOJMO FK ⚽️ Dnes v přípravném utkání v areálů TJ Cukrovar Hrušovany.... Ale nikde jsem k tomu nic jiného nenašel. Tak nevím, to si Znojmo na modernizovaném stadionu v Hrušovanech jenom potrénovalo, nebo se hrálo???

Vím, že v sobotu se např. hrál přípravný zápas Pavlice - Práče A. Domácí jako přední tým III.A třídy a Práče A, poslední tým OP. Práče vyhrály 3:4 a byly prý viditelně lepší.... Takže v novém ročníku snad potkáme zase staré známé Práčáky.....

V Božicích se zatím dokončuje úprava brankovišť a modernizace zázemí, taky se hledá partner pro Božice B. To víte, všeobecně hráčů ubývá, část našich hraje v Čejkovicích.... Uvidíme....

Vím, že se řada týmů už přihlásila do připravovaného Okresního poháru (čas mají do 10.6.) a tak věřím, že se turnaj uskuteční a že i jeho zápasy budou pro týmy přínosem a pro diváky atraktivní a zajímavé.

Pokud víte o dalších přípravných zápasech, které se hrály tento víkend, nebo se plánují na příští dny, klidně napište. Někteří fanoušci už jsou vyhládlí a zajedou se třeba podívat. Pište na probozice@centrum.cz.

(lan)


2 komentáře:

  1. zdravím, v Hrušovanech hráůi žaci a dorost mladší mirek

    OdpovědětVymazat
  2. Přípravné utkání mužů
    sobota 13.6.2020 od 16 hod.
    TJ Sokol Tasovice - FC Dosta Bystrc-Kníničky
    Utkání se odehraje v Tasovicích na přírodní trávě
    Více zde: https://www.sokoltasovice.cz/

    OdpovědětVymazat