středa 13. května 2020

Propagujme Hrušovansko: HRUŠOVANSKO SOBĚ!

To, o co se tady na tomto blogu snažím již řadu let, dostává se nyní v době pokoronavirové na špici místní komunální politiky. Nezbývá než zatleskat a sledovat, jak se hlavní zásady programu MAS Hrušovansko projeví v praxi.


Nejde jenom o to, dát něco na papír a čekat, že se občanstvo bude samo od sebe aktivizovat. Moje osobní zkušenost nabádá k jisté obezřetnosti a ostražitosti. Ony se nám pomalu ale jistě blíží podzimní krajské volby a řada komunálních politiků se bude snažit proniknout i do krajského zastupitelstva. Kolik politiků to bude z Hrušovanská, netuším, kandidátky jsem ještě v úplnosti neviděl, ví se jenom, že o post hejtmana by se měli utkat i oba starostové našich dvou největších měst na Znojemsku, a to znojemský Jan Grois (ČSSD) a moravskokrumlovský Tomáš Třetina (koalice SPOLU PRO MORAVU). Který z nich si víc všimne aktivit na Hrušovansku, nevím. Každopádně jsme docela významný mikroregion a určitě se máme čím pochlubit. Tak to zkusme. Více si přečtěte na http://www.mashrusovansko.cz/ a na http://www.hrusovansko.cz/uvod/

A ještě něco: Jestli máme na něco nalákat naše hosty, chtělo by to něco udělat s webovými a facebookovými stránkami jednotlivých obcí. Zatím, je to jedna velká bída!!! 

                                              (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat