pondělí 1. srpna 2011

Malé zamyšlení 2: Tentokrát nad koncertem Mistříňanky

Bylo – nebylo, za devatero horami, za devatero řekami padlo letos obecní rozhodnutí uspořádat něco, co zde už delší dobu nebylo.
Koncert oblíbené Mistříňanky měl být sám o sobě dostatečným lákadlem, letní termín byl vybrán záměrně, aby se vystoupení mohlo konat v nádherném areálu na hřišti. Původně naplánováno na pátek 29.7. před sobotním fotbalovým turnajem (viz původní plakáty). Vstupné do 200 Kč, zajištěný předprodej, slevy pro seniory, info v médiích.
Jenže, vždycky je nějaké ale ... Mistříňanka požádala o změnu termínu, počasí se v druhé půlce července dočista pokazilo a koncert se přesunul do sálu kulturního domu a  zájem mezi předpokládanou věkovou skupinou nebyl takový, jaký se očekával. Věřím, že tomu nebylo kvůli výši vstupného?!
Následují však i pozitiva.  Návštěvníci byli s programem velmi spokojeni, dobré byly vstupy mezi písničkami a nejlepší nakonec – mezi návštěvníky bylo i dost mladých! Takže zbývá otázka: Je koncert kapely typu Mistříňanka jenom pro starší a pokročilé, nebo je to lákavé i pro mladou počítačovou a hip hopovou generaci?
... a zazvonil zvonec a pohádky je konec.

                                                                                                               Ladislav Nevrkla


Žádné komentáře:

Okomentovat