sobota 28. července 2012

Páteční dopravní nehoda v Božicích

Asi všichni jsme zaznamenali v pátek 27.7.2012 v podvečer (kolem 19 h) výstražné zvuky rychlé záchranné služby, pak malého hasičského vozidla, za ním "velkých hasičů" a nakonec přiletěl i vrtulník.
Podle Listů jižní Moravy:
Božice, 28. července 2012 (MEDIAFAX) - Vrtulník letecké záchranné služby zasahoval u havárie motocyklu u Božic na Znojemsku. V sobotu o tom informoval operační důstojník hasičů.
Nehoda se stala v pátek večer. "Zranil se jeden člověk, kterého si převzali záchranářů," uvedl důstojník. Dodal, že do nemocnice jej přepravil vrtulník. Příčinami vzniku nehody se zabývá policie.

                                                 Ladislav Nevrkla











10 komentářů:

  1. Vážná nehoda se stala božickému klukovi Martinovi.

    OdpovědětVymazat
  2. Martinovi držíme palce,aby se co nejdříve vrátil mezi své kamarády a
    milující rodinu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pech jak prase... Zavřená závora.

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený pane Nevrkla, Vaše vyšetřovací schopnosti musí závidět samotný Columbo. Prosím, nepište své hypotézy o tom, jak zraněný motorkář skončil na druhé straně od motorky, když jste tam nebyl, dokumentaci jste očividně ani neviděl a ve značkách na silnici se vůbec nevyznáte. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Máte pravdu. Omlouvám se, pustil jsem se na led, který mi není blízký. Jenom bych dodal, že jsem netušil, komu se nehoda stala. Mám dneska daleko víc informací, ale máte pravdu všichni, kteří nechcete, aby se to dál rozebíralo. To respektuji. (lan)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta zavřená závora jde vidět od benzinky,to nechápu.....Třeba se ponaučí a bude jezdit tak rychle jak lítá jeho anděl strážný.

    OdpovědětVymazat
  7. Martin už je ve Znojmě v nemocnici .

    OdpovědětVymazat
  8. O zavrene zavore jsem vedel, nejsem slepy, nepamatuju si, co se stalo, ale podle vypovedi kamaradu, kteri nehodu na vlastni oci videli, jsem spatne odhadl rychlost a zacatek brzdeni pri blbostech(jizda po zadnim atd.)...ponaucen jsem dost. Tem, kdo mi prali jen dobre, velice dekuji. Martin Glac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( je to hrozne,co jsi zazil.Ale jsem moc rada,ze uz jsi v pohode.Myslela jsem na tebe.M.

      Vymazat
  9. Je pravda, že v Božicích byl tento týden zase vrtulník u vážného úrazu?

    OdpovědětVymazat