pátek 14. března 2014

Florbal: Co nového u Panterů?

Od minulých zpráv z prostředí božického florbalu uplynula nějaká ta doba, a proto je načase přinést krátký přehled nejdůležitějších událostí v týmu Fbc Panthers Božice. 

Minulou sobotu (8.3.2014) proběhl už třetí turnaj Florbalové ligy nadějí pod SVČ Miroslav. Jako všechny v této sezoně se i on odehrál v břežanské hale. Naši mladší žáci zatím hledají optimální herní výkon, a tak sledují průběžnou tabulku ze čtvrtého místa. Starší žáci se po této sobotě dostali na průběžné druhé místo. Poslední turnaj ligy se uskuteční 3. května. Budeme rádi, když přijdete naše florbalisty podpořit.
S naším sousedem z Břežan se podařila uskutečnit tří přátelská utkání, po kterých jsme vždy mohli využít jejich halu k důležitému tréninku na ligu.
Naše dva týmy (6.-7. třída a 8.-9. třída) se zúčastnily okresního kola celostátní soutěže základních škol. Oba týmy předvedly výborný výkon.  Starší tým byl pak kousek od postupu do okresního finále.
Do konce sezony nás ještě čeká přátelské utkání v Břežanech, poslední turnaj Florbalové ligy nadějí, přátelské utkání našich elévů, kteří se každým tréninkem zlepšují, Velikonoční turnaj a exhibiční utkání oslavující páté narozeniny našeho týmu.
Velmi příjemnou novinkou je i sponzorský dar, který náš tým dostal. 20 rozlišovacích dresů věnoval jeden z rodičů, Roman Štrunc. Za tuto podporu našich mladých sportovců za celý tým děkuji!
Pomalu se blíží letní prázdniny a s nimi i již páté a šesté Letní florbalové soustředění. Pro nejmladší se pořádá na začátku července, pro starší pak na přelomu července a srpna.

Pokud Vás stručný popis těchto událostí neuspokojil, můžete se o nich dozvědět výrazně více na našich stránkách. Na nich najdete i všechny výsledky zápasů, fotografie a videa.

Od minulého článku je právě i vzhled těchto stránek jednou z novinek: http://pantherszaci.webnode.cz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Miroslav Fojtík












Žádné komentáře:

Okomentovat