středa 19. března 2014

Mažoretky zazářily na Ždánickém motýlovi

Premiérově na velké soutěži - a hned pořádný úspěch! To vše patří na adresu Božických mažoretek v soutěži Ždánický motýl.
Nepostupová soutěž Ždánický motýl 2014 se konala v sobotu 15.3.2014 v kulturním domě ve Ždánicích. Na premiérový ročník Ždánického motýla přijelo do Ždánic 180 mažoretek. Děvčata bojovala nejen v různých věkových kategoriích, ale i v soutěžích jednotlivců, dvojic, trojic a týmů. 
První opravdová mažoretková soutěž pro naše děvčata a hned dvě 2. místa za baton i pompon. Prostě naše mažoretky i jejich obětavá vedoucí Mgr. Miriam Kočí jsou skvělé a i my jim za reprezentaci naší obce děkujeme.

Bohatou fotogalerii ze soutěže si prohlédněte na webu http://www.bozickemazoretky.estranky.cz/. Odtud jsou i ukázky na tomto blogu.

V týdeníku 5 plus 2 se k soutěži uvádí:
"Jsme moc mile potěšeni, že k nám přijela děvčata z celé republiky. Namátkou bych zmínila mažoretky z Prahy, Ostravy, Brna nebo jihočeské Blatné," uvedla hlavní pořadatelka Ždánického motýla Vlasta Strmisková.
Zajímavostí bylo, že mažoretky nebojovaly o klasické medaile, ale o keramické motýly. "Máme tady naučnou stezku, která vede oblastí v níž žije na 80 druhů chráněných motýlů," vysvětlila volbu motivu i názvu Strmisková.
Tak neztratit se v takové společnosti, to klobouk dolu!
                                                                     Nevermind





Žádné komentáře:

Okomentovat