neděle 8. června 2014

Fotbal: Božický fotbal na vítězné vlně

Tentokrát jedeme na vítězné vlně. Vyhráli dorostenci v Jevišovicích i muži v Petrovicích. Podrobnější informace mám k dorostu, chlapi snad něco dodají.
Dorost:
Jevišovice - Božice 0:11 (poločas 0:7), střelci gólů: Sláva Urban 4, Radek Šob 3, Lukáš Svoboda 2, Roman Šob, Michal Švéda
Domácí nastoupili pouze v osmi hráčích a nevypracovali si prakticky žádnou gólovou šanci. My jsme do Jevišovic také neodjížděli v nejsilnější sestavě (chyběli: B. Horáček, K. Hanzal, J. Hanzal, A. Egner, A. Vařeka), přesto se celý zápas hrálo převážně na polovině soupeře.
Sestava: Robin Šotkovský - Ondra Zapletal, Roman Šob, Jiří Čada - Martin Zedníček - Vojta Maruštík, Michal Švéda, Lukáš Svoboda, Sláva Urban - Radek Šob, Tonda Kašpar

Poslední zápas letošní sezony hrajeme netrdičně v pátek 13. června v 18.00 hodin na domácím hřišti. Přijďte nás povzbudit !
                   Jiří Čada
Muži:
Petrovice - Božice 1:2 (1:1)
Prohrávali jsme sice 1:0, ale zápas jsme šťastně otočili. Naše branky dali Petr Procházka a pár minut před koncem vsítil vítězný gól Michal Topolčan šťastnou střelou, kterfou domácí gólman podcenil.
Díky tomuto vítězství a debaklu Lopatova máme ještě v posledním kole o co hrát, tj. o co nejlepší umístění. Mimořádně už v sobotu 14.6.2014 hostíme ambiciozní Start Vlasatice. Výkop je v 16:30 h.
Dorost hraje už v pátek v 18:00 h a určitě ukáže družstvu Mikulovic, že v Božicích fotbal hrát umíme !!!!
  (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat