sobota 28. června 2014

Hody 2014: Sobotní hodovní fotbal

Tak trochu se nenaplnilo přání pořadatelů, aby si v sobotu zahrály staré gardy Božic a Hrádku. Zatímco my jsme úkol splnili, hrádeckým se nepodařilo dát dohromady soubor veteránů a tak své mužstvo doplnili sice staršími, ale ještě aktivními fotbalisty.
Přesto byl zápas docela zajímavý, zafandili jsme si a chtěli jsme věřit tomu, že se nám podaří vyrovnat. Něco málo k zápasu si přečtou zájemci dále. Spíš k zamyšlení je fakt, že by to na sobotní odpoledne chtělo vymyslet ještě nějaký doplňkový program pro malé a mladší děti, aby rodiny měly důvod vyjít do ulic a zastavit se na hřišti, posedět, zabavit děti, občerstvit se a vrátit se spokojeně domů.


K zápasu:
Božice - Hrádek/Jaroslavice 2:4 (1:1)
Branky: Miroslav Klíč 2x - Luděk Juhaňák, Josef Segeč, Jan Čoupek (půjčený Brňák), René Rybanský

Hrdinou zápasu byl náš gólman Jara Lukáč a všechny nás též zaujal velký bojovník Mara Kročil. V našem dresu se objevili též naši dávní hráči Oskar, Tonda Komorný a Jožin Raušer. Fan club povzbuzoval našeho starostu Karla Halu, který nakonec "našel" kopačky a odvedl obětavý výkon. Několik hráčů jsme měli na střídání, a tak byli někteří hráči na hřišti déle, jiní si odpočinuli a vrátili se zase za chvíli. Kromě dvou hráčů z Brna, které přivezl Tonda, si zahráli ještě Honza Kudlička, Svaťa Nevěčný, Peťa Horký, Mirek Klíč a bratři Šperkové, Milan a Sláva. Trenér Mirek Jandásek.

      (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat